NIEUWSB&W

VAD`04: MJ Acoustics primeur


Redactie HiFi.nl | 20 oktober 2004 | B&W

MJ Acoustics Reference 200(Ingezonden mededeling)

Phill Mason & John Jefferis, de beide heren van MJ Acoustics zullen in kamer 14 op de VAD de nieuwe Reference 200 demonstereren.

De Reference 200 is de eerste MJ subwoofer die van een afstandbediening is voorzien. Deze AB werkt met een infrarood-oog dat onafhankelijk van de plaatsing van de sub ss, zodat de sub op elke plek in de (huis-)kamer te plaatsen is en toch op afstand in te regelen.

Verder is de Reference 200 uitgerust met een dubbele cross-over, twee digitale displays (hi en lo level) en 2e generatie D.A.M.P. technologie. Een knap staaltje technologie gecombineerd met een robuuste 10 inch Ultra Long Throw woofer met dubbele magneet.

De dubbele cross-over en display is ideaal omdat immers een separate instelling nodig is voor fillms (meerkanaals) en muziek (stereo). Met de AB in te stellen en ook nog in 4 voorkeuze-instellingen op te slaan.

De 200 Watt mosfet versterker zorgt ervoor dat de hele boel uiteindelijk doet waar het voor is: flink krachtig laag geven op exact de juiste momenten!

Kom dat zien op de VAD show in Veldhoven, met bediening en uitleg door de meesters zelf!

MJ Acoustics Reference 200

 

 

MERK

EDITORS' CHOICE