NIEUWSPhilips

Philips draadloos surround


Redactie HiFi.nl | 22 oktober 2004 | Philips

(ingezonden mededeling)

Philips introduceert twee home-entertainmentsystemen waarmee gebruikers temidden van het comfort van de eigen woning totaal kunnen opgaan in hun favoriete films en muziek –  waarbij aan bepaalde modellen nu ook nog het gemak van draadloze luidsprekers achter is toegevoegd.
 
De jongste reeks Philips Home Theatre-in-a-Box systemen – bestaande uit de LX8500W en de LX7500R – combineert een beeld- en geluidsweergave van topkwaliteit met een elegante vormgeving. Eenvoudige installatie en bedieningsgemak zijn twee andere belangrijke eigenschappen. Met de draadloze luidsprekers achter en Seating Control™ kunnen gebruikers hun systeem gemakkelijk aanpassen aan de plaats waar zij zitten voor de ultieme kijk- en luisterervaring thuis.

Philips  LX8500W
 
Ultraslank Home Entertainment System LX8500W biedt harmonie en balans
De LX8500W is een geavanceerd home-entertainmentsysteem dat een onvergetelijke kijk- en luisterervaring biedt. Omdat het vrijwel elk formaat discs kan afspelen kunnen consumenten de totale ‘impact’ ervaren van films, muziek en foto’s in de comfortabele omgeving van hun huiskamer.
 
De meerkanaals superaudio-CD-speler (SA-CD) haalt een breder frequentiebereik dan conventionele CD’s en produceert daarom een getrouwer, natuurlijker geluid. De receiver van het systeem beschikt over de mogelijkheid van CD-upsampling voor een intelligente upgrade van de audiokwaliteit van standaard-CD’s, terwijl Dolby Pro Logic II surround sound gebruikers letterlijk naar de kern van de entertainmentervaring voert.
 
Het uiteindelijke effect is allesomvattende audio die nagenoeg de kwaliteit van een live-optreden bereikt. ‘Seating Control’ is een unieke instelmogelijkheid van de geluidspositionering, dat wil zeggen, het geluid kan direct worden aangepast aan de plaats waar de luisteraar in een kamer zit, door de luidsprekers automatisch te configureren. Door via het On Screen Display de vorm van de kamer te selecteren waarin de gebruiker zich bevindt, wordt de geluidsinstelling optimaal aangepast aan de indeling van de kamer.
 
Bij de elegante vormgeving van het Philips Home Entertainment System LX8500W horen ook de draadloze luidsprekers achter die discreet in het interieur opgaan. Dit effect wordt nog eens versterkt door de volledige afwezigheid van luidsprekerkabels. Een eenvoudige installatieprocedure in drie stappen en connectors met kleurcodering zorgen voor een snelle en probleemloze installatie.

Prijs en beschikbaarheid:
De LX8500W is vanaf oktober verkrijgbaar en heeft een marktadviesprijs van 899 euro. 
  
 

MERK

EDITORS' CHOICE