NIEUWSB&W

BIS Screens nieuwe divisie van BIS


Redactie HiFi.nl | 02 november 2004 | B&W

(ingezonden mededeling)

BIS, de grootste voor AV solutions heeft een nieuwe divisie opgericht: BIS Screens. De nieuwe divisie is volledig gespecialiseerd in de juiste toepassing van projectieschermen. BIS Screens levert alle doeksoorten, alle maten, elektrisch en handbediend, voor vaste installatie en portable gebruik, etc.. Kortom: voor iedere toepassing heeft BIS Screens een scherm.

Uniek in AV land
Teus Dekker, directeur van de BIS groep én lid van de Europese directie van de PMT group van TA Triumph-Adler, legt uit waarom hij BIS Screens heeft opgericht: “de beamer is inmiddels volledig ingeburgerd in het bedrijfsleven en ook daarbuiten. De voordelen van het gebruik zijn dan ook groot. Velen vergeten echter om een goed projectiescherm aan te schaffen, terwijl de beeldkwaliteit sterk positief wordt beďnvloed door het juiste projectiescherm te gebruiken voor een bepaalde toepassing. Een professionele presentatie geven zónder een goed projectiescherm is eigenlijk onmogelijk. Om onze klanten optimaal te kunnen informeren over en begeleiden bij de aanschaf van een scherm is veel expertise nodig. Expertise die BIS Screens kan bieden."

Screenselector
De keuze van het juiste projectiescherm is van heel veel factoren afhankelijk. Niet alleen de ruimte waarin het scherm gebruikt wordt is van belang, maar ook de hoeveelheid daglicht, de soort presentatie (video vs. data of beide), de lichtopbrengst van de gebruikte projector, de beeldverhouding etc.. Voor die klanten, die precies weten wat ze nodig hebben, heeft BIS de screenselector ontwikkeld. Via een eenvoudig keuzemenu komt de klant precies uit bij het scherm dat het beste bij zijn wensen aansluit. Om het helemaal gemakkelijk te maken kan het scherm ook online worden gekocht. Simpel, snel en safe!

Meer informatie
Voor meer informatie over de nieuwe divisie BIS Screens of voor advies over de aanschaf cq keuze van het juiste projectiescherm kunt u bellen:
0180 – 486 777, e-mailen: info@bis.nl of naar de website surfen: www.bis.nl. Hier vindt u ook de actuele prijzen.

MERK

EDITORS' CHOICE