NIEUWSB&W

Atoll nu ook in Nederland


Redactie HiFi.nl | 08 november 2004 | B&W

(ingezonden mededeling)

Brussel, 8 november 2004 - De Belgische importeur Belram, in BelgiŽ importeur van oa. Mission en Supra Cables, maakt bekend dat zij vanaf heden de vertegenwoordigingsrechten van het Franse merk Atoll en het Amerikaanse Terk Technologies voor de Nederlandse markt heeft verkregen. Van beide merken is Belram al importeur voor BelgiŽ en Luxemburg.

Atoll†is een jong Frans elektronica merk. Het productgamma van Atoll omvat CD-spelers, Tuners, GeÔntegreerde versterkers, eindversterkers, voorversterkers, meerkanaals eindversterkers en surround voorversterkers, waarbij geluidskwaliteit altijd op de eerste plaats komt. Ze beschikt Atoll over een 5.1 kanaals voorversterker zonder DSP board (PR5.1). Een ideale oplossing voor eenieder die SA-CD meerkanaals wil weergeven, maar geen behoefte heeft aan DD en DTS opties. Het DSP board is overigens, tegen meerprijs, wil in te bouwen.

Atoll PR5.1

Terk Technologies†is een Amerikaanse fabrikant van antennesystemen. Het gamma omvat binnenhuis antennes tot complete satelliet antennes en alles daar tussen.

MERK

EDITORS' CHOICE