meubelrubriek van HiFi.nl vindt u alles op het gebied van HiFi meubelen en opbergsystemen. Sinds kort is ook het merk CurrentDesigns in de meubelrubriek vertegenwoordigd. CurrentDesigns is opgestart met de specifieke doelstelling om een oplossing te bieden voor het opslaan van grote hoeveelheden CD`s, DVD`s en LP`s. "/>
 

NIEUWSCube Design

Current Designs opbergsystemen


Redactie HiFi.nl | 22 november 2004 | Cube Design
In de meubelrubriek van HiFi.nl vindt u alles op het gebied van HiFi meubelen en opbergsystemen. Sinds kort is ook het merk CurrentDesigns in de meubelrubriek vertegenwoordigd. CurrentDesigns is opgestart met de specifieke doelstelling om een oplossing te bieden voor het opslaan van grote hoeveelheden CD`s, DVD`s en LP`s.

CurrentDesigns introduceert een complete lijn van roestvrijstalen opbergmeubelen voor CD, DVD en LP. Ook maatwerk is op aanvraag mogelijk bij CurrentDesigns.

Tegenwoordig is het niet ongewoon dat mensen een collectie van honderden, zo niet duizenden, CD`s en/of DVD`s en/of Video`s en/of LP`s bezitten. Met de introductie van CD en DVD recorders zal het aantal CD`s en het resulterende opbergprobleem alleen maar toenemen.

Current Designs

De huidige situatie is echter dat er maar heel weinig opbergsystemen bestaan die deze collecties aankunnen. Omdat de oprichter van CurrentDesigns zelf als audiofiel een groot opbergprobleem had, besloot hij om een lijn rekken te ontwerpen die de ideale oplossing konden bieden voor dit probleem.

Links:
Meubelrubriek HiFi.nl
CurrentDesigns

EDITORS' CHOICE

 • Review
  Review Elac EA101EQ-G `Elements` versterker
  Review
  lees meer »
 • Achtergrond
  Hifi op budget - tot 50.000 euro
  Achtergrond
  lees meer »
 • Review
  Review: Pro-Ject Pre Box S2 - compacte klasse
  Review
  lees meer »