NIEUWSB&W

Halcro nu bij Audiac


Redactie HiFi.nl | 24 november 2004 | B&W

(ingezonden mededeling)

Nieuwegein, 22 November 2004 - Audiac, importeur van oa. Arcam, Mark Levinson, Thiel, Wadia, Crystal Cable en Revel, kondigt met gepaste trots het verkrijgen van het importeurschap voor Halcro Super Fidelity aan.

Vanaf het allereerste begin (1973) is Audiac altijd zeer betrokken geweest bij de promotie van high-end audio systemen. Hierdoor is Audiac al die jaren in staat geweest zeer muzikale en unieke producten in het leveringsprogramma aan te bieden. Hoewel high-end audio enigszins in de verdrukking dreigt te komen is Audiac er van overtuigd dat de aantrekkingskracht van werkelijk kwalitatieve topproducten altijd zal blijven bestaan.

Halcro Super Fidelity
 
Halcro super fidelity is één van die unieke muzikale producten die al heel lang de belangstelling van Audiac heeft. Met groot genoegen kunnen zij u mededelen dat, met ingang van 1 november, Audiac deze bijzondere producten gaat vertegenwoordigen.

Gezien de zeer exclusieve bouwwijze en de bijzondere audio kwaliteit zal distributie slechts op een zeer beperkte schaal mogelijk zijn.

 

Meer informatie betreffende Halcro en haar producten is te vinden op haar website.

MERK

EDITORS' CHOICE

 • Review
  Review Elac EA101EQ-G `Elements` versterker
  Review
  lees meer »
 • Achtergrond
  Hifi op budget - tot 50.000 euro
  Achtergrond
  lees meer »
 • Review
  Review: Pro-Ject Pre Box S2 - compacte klasse
  Review
  lees meer »