NIEUWSSony

Sony Walkman met MP3 en Atrac3plus


Redactie HiFi.nl | 01 december 2004 | Sony

(ingezonden mededeling)

Badhoevedorp, 1 december 2004 - Sony heeft vandaag de introductie aangekondigd van de NW-HD3, een nieuwe aanvulling op zijn serie Network WALKMAN-modellen. De NW-HD3 biedt afspeelmogelijkheid voor zowel ATRAC3plus- als MP3-bestanden en is leverbaar in vijf kleuren.

De NW-HD3 biedt een breed scala aan functies die zijn ontworpen om liefhebbers van digitale muziek kwaliteit, keuzevrijheid en gebruiksgemak te bieden. De ingebouwde harddisk van 20GB biedt ruimte aan 13.000 tracks of 900 CD`s bij gebruik van de hoogwaardige ATRAC3plus-audiocompressietechnologie. Het apparaatje heeft een onafgebroken speelduur van 30 uur en een uitstekende schokbestendigheid. Dankzij de speciaal ontwikkelde G-Sensor technologie is de harddisk bestand tegen vrijwel alle soorten schokken en stoten, zodat uw kostbare muziek en gegevens optimaal worden beschermd. De aluminium behuizing staat garant voor een bijzonder laag gewicht, en de vijf kleuropties zilver, zwart, roze, blauw en rood zijn speciaal gekozen om consumenten een scala aan combinatiemogelijkheden te bieden.

Sony NW-HD3

De NW-HD3 is de nieuwste toevoeging aan Sony`s Network WALKMAN-serie. Enkele andere modellen in de serie zijn de onlangs ge´ntroduceerde NW-E95 en NW-E99, die ook afspeelmogelijkheid bieden voor ATRAC3plus en MP3, en de NW-E55 en NW-E75, die beide formaten ondersteunen na een gratis softwaredownload van het internet.

Alle bezitters van een Network WALKMAN, Net MD WALKMAN, Hi-MD WALKMAN of ATRAC CD WALKMAN kunnen zich aanmelden bij Sony`s downloadservice voor digitale muziek `CONNECT`, die meer dan 500.000 downloadbare tracks biedt van zowel majors als onafhankelijke labels. De NW-HD3 wordt ook geleverd met de nieuwste versie van de SonicStage-software van Sony (versie 2.3), die gebruikers in staat stelt om ATRAC3plus- en MP3-bestanden te beheren en over te brengen.

Consumenten Indicatieprijs:
Sony NW-HD3: 369 euro.

EDITORS' CHOICE