NIEUWSB&W

Bfscreen kerstshow


0 | 11 december 2004 | B&W

BFScreen organiseert samen met een aantal toonaangevende leveranciers de eerste echte Kerstshow op het gebied van Beeld en Geluid. Van vrijdag 17 december 2004 t/m woensdag 5 januari 2005, ook op zondag 19 december!

U bent van harte welkom. Met o.a. de virtual reality componenten van Eurogram, elektronica van Cambridge Audio en beamers van Transcontinenta zullen diverse muziek- en filmdemonstraties worden verzorgd. Tijdens de show zijn er diverse aantrekkelijke aanbiedingen!

Eurogram voor geluid zoals het “hoort”!

KR + VRAlsof je er zelf live bij bent! Eurogram combineert Audio-componenten die er, als geen ander in slagen, je het gevoel geven dat je er echt midden in zit!

Eurogram is al jaren de specialist, als het gaat om super realistische geluidsweergave. Zowel in (gewoon) stereo als in meerkanaals bioscoopgeluid staan we garant voor geluid dat er werkelijk “staat”! Geluid is bij een thuisbioscoop zeer belangrijk voor een werkelijk realiteitsgevoel. De combinatie van de ‘virtual reality’luidsprekers van Von Schweikert Audio (USA), de versterkers van KR Audio Electronics (Tsjechië) en de bekabeling van Harmonic Technology (USA) geven je werkelijk het gevoel dat de muzikanten en acteurs bij je in de kamer staan!

Als u dat dus eens zelf wilt meemaken, kom dan naar onze show of neem contact met ons op voor een demonstratie bij een van onze dealers.

KR + VRShow aanbieding: Koopt u gedurende de show een complete thuisbioscoopset Von Schweikert Audio luidsprekers, dan krijgt u 15 % beurskorting op deze set!

Meer informatie:
www.bfscreen.nl  Zie ook de zondagbijlage in het Noord Hollands Dagblad
www.eurogram.nl  van 11 december 2004
www.projecta.nl
www.transcontinenta.nl

MERK

EDITORS' CHOICE