NIEUWSB&W

Sony Connect downloadservice


Redactie HiFi.nl | 17 december 2004 | B&W

(ingezonden mededeling)

Amsterdam, 13 december 2004 – Sony introduceert vandaag de Nederlandse versie van muziekdownloadservice ‘Connect’. Deze service is per direct beschikbaar. De nieuwe service biedt een enorme catalogus van meer dan 500.000 titels, waaronder albums en singles van alle majors evenals onafhankelijke labels.

De tracks zijn beschikbaar in het ATRAC3-formaat voor prijzen vanaf 0,99 euro per track. Gebruikers kunnen via Connect online muziek aanschaffen en deze vervolgens veilig en eenvoudig downloaden naar een groot aantal draagbare Sony-apparaten, autoradio’s en HiFi setjes, zoals ’s werelds kleinste 20 GB Harddisk Walkman en de 1 GB NW-E99 variant met Flash geheugen. 

Ook is het mogelijk van de gedownloade muziek een normale audio CD te branden, zodat deze overal afspeelbaar is. Op dit moment zijn in Europa al meer dan twee miljoen draagbare Sony-apparaten verkocht die compatibel zijn met de nieuwe service.

Klik hier voor een vergrote afbeelding

Maar ook kunt u muziek downloaden, beheren en branden in het programma Sonic Stage. Hiervoor is hardware niet noodzakelijk.

De Connect-service is geïntegreerd in SonicStage 2.1-muziekbeheersoftware. SonicStage 2.1 wordt meegeleverd met de nieuwste Network Audio-apparaten van Sony en biedt eenvoudige toegang tot Connect. Huidige gebruikers kunnen hun eerdere versies van SonicStage upgraden naar versie 2.1. Deze is tevens gratis te downloaden van www.connect.com.

SonicStage staat garant voor een veilige overdracht en weergave van beschermde content van Connect door toepassing van de OpenMG™-technologie voor auteursrechtelijke bescherming.

Connect zal te vinden zijn op www.connect.com.

MERK

EDITORS' CHOICE