NIEUWSB&W

Marantz op IS Europe Amsterdam


Redactie HiFi.nl | 27 december 2004 | B&W

(ingezonden mededeling)

Eindhoven, december 2004 - Marantz is trots aan te kondigen deel te nemen aan de te houden Integrated Systems Europe beurs in de Amsterdam RAI in januari 2005.

ISE is het enige Europese platform voor de professionele Systeem Integratie markt die zowel de woon- als de commerciele markt bedient.
Home installation wordt vooral in de audio video systemen markt een steeds groter begrip. ISE speelt daarop in door op dit gebied ook workshops aan te bieden gedurende de beursdagen. Vorig jaar is ISE gestart in Geneve.

De beurs wordt gehouden van Woensdag 26 tot 28 Januari 2005. Marantz is te vinden op stand 3116 in hall 8.

Gedurende de beurs willen we de geinteresseerden inwijden in de one-stop-shop Custom Installation product portfolio van Marantz. Marantz zal een volledige range aan Custom Install producten laten zien. Daarnaast zijn ook, via exclusieve distributie, de hoogwaardige custom installation merken Opus, Mordaunt-Short en AudioQuest op de stand vertegenwoordigd.

Marantz

Tussen de diverse hoogtepunten zijn te vinden, de allernieuwste DH9500 muziek server en de laatste state-of-the-art programmeerbare afstandbedieningen maar ook audio/video apparatuur. Verder zal een Opus multi-room systeem worden aangesloten alsmede een geweldig instap model OCTOPUS welke wordt aangesloten enkel via A-bus. 

Marantz

MERK

EDITORS' CHOICE