NIEUWSLinn

LINN nieuws tijdens ISE `05


Redactie HiFi.nl | 27 januari 2005 | Linn

(ingezonden mededeling)

Een ongeëvenaarde reeks netwerkoplossingen brengen een niet te evenaren geluid.

Linn is leverancier van totaaloplossingen en levert wereldwijd een verbluffende reeks technisch hoogstaande en kwalitatief ongeevenaarde entertainment componenten en systemen. De verschillende producten van Linn integreren perfect met elkaar, wat zorgt voor een simpele manier van werken met één betrouwbare leverancier voor alle gebruikerswensen.

Linn is één van ‘s werelds grootste leveranciers op het gebied van audio distributie en entertaiment control oplossingen en wordt gezien als marktleider in de UK en de technologische leider op dit gebied.

Linn zal op de ISE 2005 de volgende nieuwe multi-channel en multi-room entertainment oplossingen demonstreren:

  • INTERSEKT R4S5 audio switching matrix – ‘KNEKT anyone`
  • VEKTO Network Translator – poort naar Ethernet voor KNEKT multi-room control
  • EKP (Enhanced Kontrol Program) - `KNEKT system controller`
  • KOMPONENT luidspreker systeem - `beautiful`


INTERSEKT R4S5

LInnEén van de meest recente aanvullingen op de KNEKT reeks is de INTERSEKT R4S5, een compacte audiodistributie oplossing, gecreëerd om een INTERSEKT ook te laten functioneren in kleinere installaties. INTERSEKT R4S5 kan 5 audiobronnen distribueren naar 4 zones met een KNEKT Multi-room System. Het zorgt ervoor dat ook kleinere installaties optimaal gebruik kunnen maken van de voordelen van de R8S8.

VEKTO NETWORK TRANSLATOR
De VEKTO network translator is de poort naar het Ethernet van KNEKT multi-room producten. Zodoende kan men met één afstandsbediening snel toegang verkrijgen tot alle entertainmentsystemen in het huis. Een VEKTO moet in elke kamer met een muti-zone systeem worden geplaatst. Het is een klein apparaat (ongeveer net zo groot als LINN DEKODA) en kan daarom makkelijk en discreet in de kamer worden weggewerkt.

LInn

EKP (Enhanced Kontrol Program)
EKP is een software interface die sterk, veelzijdig en gemakkelijk in gebruik is. Hiermee kan men het gehele KNEKT multi-room audio systeem reguleren. Deze nieuwe software kan worden gedraaid in Windows ’98 tot XP en ook in Windows CE. EKP zorgt voor een simpelere manier om het multi-room systeem te hanteren.

Europese preview van nieuw multi-channel luidspreker systeem
Linns nieuwste luidspreker systeem – KOMPONENT, zal zijn Europese debuut beleven tijdens de ISE 2005. In het begin van de maand was dit prachtige nieuwe multi-channel luidsprekersysteem reeds in Las Vegas te zien. Het COMPONENT luidspreker systeem is gebouwd om zowel qua geluid als design een aanvulling te zijn op de hedendaagse interieurs. Het KOMPONENT systeem bevat vier moedellen: de KOMPONENT 110 staande luidspreker, de KOMPONENT 104 compact luidspreker, de KOMPONENT 106 Left/Center/Right luidspreker en de KOMPONENT 120 subwoofer. Allen hebben Linns unieke 2-K Driver Array; een evolutie in driver array technologie, zoals we die ook kennen van Linns AKURATE, ARTIKULAT en KOMRI.
Het KOMPONENT systeem is leverbaar in verschillende stijlen.

Linn Komponent

Gecombineerd met de UNIDISK SC player, een sterke en flexibele universele disc-speler met een ingebouwde AV processor en een 5125 power amplifier, levert dit systeem een uitstekende kwaliteit en functionaliteit in alle formaten. In de laatste 18 maanden zijn er een reeks nieuwe aanvullingen op Home entertainment oplossingen gemaakt, waaronder de UNIDISK SC, welke allemaal gepresenteerd zullen worden tijdens de ISE.

vertaling: GerJan van de Kamp

EDITORS' CHOICE