NIEUWSB&W

BIS alliantie met MW Cinescreen


Redactie HiFi.nl | 05 februari 2005 | B&W

(ingezonden mededeling)

Oudste leverancier projectieschermen nu ook in de Benelux

Ridderkerk, 3 februari 2005 – Vanaf vandaag zullen de projectieschermen van het Duitse MW via BIS in de Benelux markt worden geleverd. Door deze samenwerking is BIS in staat zowel de zakelijke als andere gebruikers een breed assortiment projectieschermen van goede kwaliteit te bieden. Ook de markten met heel speciale eisen, de niche markten, kunnen voortaan door BIS worden bediend. Iets wat uniek is in de Benelux en waaraan in Nederland en België grote behoefte bestaat.

Veel mogelijkheden
Door de samenwerking met MW breidt BIS zijn assortiment uit met een groot aantal kwalitatief goede projectieschermen, waaronder portable statiefschermen, spanschermen en schermen voor permanente installatie. Schermen, die kunnen worden geleverd met verschillende doeksoorten en variërende bedieningsmechanismen. Ook een op maat gemaakt scherm behoort voortaan tot de mogelijkheden van BIS. Op deze manier is er voor iedere situatie en voor elke toepassing een scherm leverbaar.

Internet engine
Om de klant te helpen het juiste projectiescherm voor zijn/haar gebruikssituatie te selecteren, heeft BIS een nieuwe, krachtige engine ontwikkeld, die online toegankelijk is: de BIS screenselector. Via een eenvoudig keuzemenu komt de klant uit bij het scherm dat het beste bij zijn wensen aansluit. Tevens biedt BIS zijn klanten de mogelijkheid om het scherm van zijn/haar keuze ook online te bestellen en te betalen.

Eenvoudige keuze
Teus Dekker, president van de internationale BIS groep licht de samenwerking toe: “BIS streeft voortdurend naar een optimale samenstelling van het productassortiment. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een innovatieve leverancier die in staat is om een breed assortiment goede kwaliteit schermen te leveren tegen gunstige prijzen. Een belangrijke voorwaarde daarbij was dat we met deze leverancier ook de niche markten goed zouden kunnen bedienen. Omdat MW van oudsher de meeste subtiliteit in hun aanbod heeft, was de keus voor BIS niet moeilijk. Met de combinatie MW en BIS breekt een nieuw tijdperk voor de projectieschermenmarkt aan. Natuurlijk zal de concurrentie niet meevallen, want Nederland heeft al een bekende fabrikant van projectieschermen op eigen bodem. Maar we hebben er het volste vertrouwen in dat we een fantastisch concurrerend concept hebben met veel voordelen voor de zakelijke en particuliere eindgebruikers”

Duitse degelijkheid
MW Cinescreen (Mechanische Weberei Cinescreen GmbH & Co KG.) werd in 1923 opgericht met als doel: “het ontwikkelen van projectieschermen met bijzondere technische en kwalitatieve eigenschappen”. Dankzij deze duidelijke focus groeide MW snel uit tot een toonaangevende producent van projectieschermen, die keer op keer nieuwe bedieningsmechanismen en doeksoorten met een hogere reflectiewaarde wist te ontwikkelen. MW is daarin zo succesvol dat hun projectieschermen door velen als maatgevend voor de industrie worden bestempeld. De mogelijkheden van MW worden geïllustreerd door het feit dat MW het grootste projectiescherm van Duitsland heeft gemaakt en geïnstalleerd. Een scherm van 165m x 16m. (lxh)!

Meer informatie
Voor meer informatie over de MW schermen in het BIS assortiment of voor advies over de aanschaf cq keuze van het juiste projectiescherm kunt u bellen: 0180 – 486 777, e-mailen: info@bis.nl of naar de website surfen: www.bis.nl. Hier vindt u ook de actuele prijzen.

MERK

EDITORS' CHOICE