NIEUWSB&W

Wereldprimeur VR 7SE mkIII


Redactie HiFi.nl | 23 februari 2005 | B&W

(ingezonden mededeling)

Dit jaar zal Eurogram International aanwezig zijn in de grote Fortiszaal. Samen met o.a. BFS (projectieschermen) en Mitsubishi (beamers) zal Eurogram, naast het gebruikelijke analoge stereosysteem, ook een super realistisch beeld- en geluidssysteem opstellen voorzien van het nieuwe Media Center van Microsoft.

Als Wereldprimeur van Von Schweikert Audio komt uit Amerika:
De VR 7 SE mk III, een rechtstreekse afgeleide van de VR 11. Feitelijk is dit de passieve versie van de VR 9 SE, een van de primeurs op de CES. De nieuwe VR 7 SE mk III bestaat ook uit twee modules en is voorzien van de laatste ontwikkelingen op het gebied van drivers en filtertechniek. De VR 7 heeft een frequentie response van 13 Hz. t/m 100.000 Hz. en een gevoeligheid van 94 dB.
Zie voor meer informatie: http://www.vonschweikert.com/vr7.html

VR7SEAls Europese primeur van Solid Tech, Audio Furniture komt uit Zweden.
Het Radius Systeem-Rack, volledig modulair, in diverse uitvoeringen; walnoten, berken en lichteiken. Zowel in Solo, in Duo of gecombineerd. Als extra accessoire een suspension plateau.

SolidTech


KR Audio Electronics, hybrid tube electronics.
Een van de sensationele ontwikkelingen op het gebied van audioversterkers is de laatste KR VA 340, een geÔntegreerde, single ended versterker. Deze versterker is uitgerust met een set KR 300 BXLS en een set mosfet transistoren welke door micro-elektronica worden gecontroleerd. Een ideale samenwerking om een optimale, harmonische muzikale prestatie te leveren.

KR VA 340

MERK

EDITORS' CHOICE