NIEUWSKlipsch

Klipsch zilveren subwoofers


Redactie HiFi.nl | 28 februari 2005 | Klipsch

(ingezonden mededeling)

Klipsch lanceert zilveren versies van populaire Reference Series Subwoofers

Indianapolis, 22 februari 2005 - In reactie op vraag van zowel dealers als klanten, lanceert Klipsch in april een zilveren versie van  de populaire RW-10 en RW-8 Reference Series powered subwoofers.

Klipsch RW 10 Silver

Ontwikkeld om zowel technisch als stilistisch aan te sluiten bij de zilveren RVX flat-panel audio oplossing, zal Klipsch deze subwoofers tijdens de EHX Spring show 2005 introduceren. De RW-10 maakt gebruik van een 10-inch woofer, terwijl de RW-8 een 8 inch woofer gebruikt om zodoende diepere basgeluiden te kunnen genereren. Beide modellen bestaan in een zilver-kleurige uitvoering.

De RW-8 en RW-10 zijn uitgerust met Klipsch exclusieve Corner Port technologie. Deze geavanceerde techniek zorgt voor een drastische verdieping van het basgeluid, zonder dat de omvang van de woofer sterk toeneemt. De modellen verkrijgen hun intensiteit uit een nieuw ontworpen amplifier die 400 watt dynamisch power kan leveren aan de RW-10 en 200 watt aan de RW-8.

Beide hebben een continue variabele phase control, die zorgt voor een ideale akoestische integratie met andere speakers in het systeem. De gemakkelijk te  bedienen volumeknoppen maken set-up en on-the-fly aanpassingen gemakkelijker dan normaal voor woofers in deze prijsklasse.

Prijzen:
Klipsch RW-10: 699 euro
Klipsch RW-8: 499 euro

 

EDITORS' CHOICE