NIEUWSDK Design

DK Design VS-1 Reference MKII


Redactie HiFi.nl | 05 maart 2005 | DK Design

(ingezonden mededeling)

DK Design group streeft met haar ontwerpfilosofie een extreme hoge kwaliteit na. Het ontwerpteam heeft deze ge´ntegreerde versterker ontwikkeld, met als doel muziek reproductie zo te laten beleven als de muzikant het zelf bedoeld heeft.

DK Design VS-1 Reference MKII

Binnen de perceptie van DaniŰl Khesin, de ontwerper van deze niet alleen robuuste maar ook zeer muzikale versterker, is hij er in geslaagd om techniek en muziek met elkaar te verenigen. U zult ervaren dat de kracht en betrokkenheid van deze ge´ntegreerde versterker uitmuntend is. Zonder in te boeten op verfijning en detaillering, valt direct op dat deze versterker uitzonderlijke kwaliteit in prestaties en bouwwijze weet te bieden die zijn prijsklasse weet te ontstijgen.

De VS-1 Referentie MKII maakt gebruik van Fetĺs als power transistoren en in het voorversterker gedeelte heeft DaniŰl Khesin gekozen voor de legendarische muzikale 6922 buis.

DK Design VS-1 Reference MKII

De extreme bandbreedte van deze stereo ge´ntegreerde versterker zorgt voor een muzikale performance die u het gevoel geeft van betrokkenheid bij de live uitvoering. Samen met de fraaie maar doelmatige afstandsbediening heeft DK Design Group een versterker gebouwd die eigenlijk maar ÚÚn slogan heeft:  MUSIC THAT BREATHES

Prijs:
VS-1 Referentie MKII:      n.n.b.

EDITORS' CHOICE