NIEUWSB&W

Bart Soeters winnaar Pim Jacobs Muziekprijs


Redactie HiFi.nl | 24 maart 2005 | B&W

De winnaar van de Pim Jacobs muziekprijs 2005 is Bart Soeters basgitaar van het conservatorium van Utrecht. De winnaar van de HNNY Benelux aanmoedigingsprijs 2005 is: Christiaan, Koxholt, saxofoon van het Conservatorium Arnhem geworden.

Winnaar Pim Jacobs muziekprijs 2005
Bart Soeters ontvangt de prijs uit handen van Han Reiziger

Miroslav Herak met zijn groep zijn de winnaars van de Pim Jacobs muziekprijs 2004 geworden, de band is van zeer grote klasse. Een terechte eerste prijs. Deze band gaf op zaterdagmiddag 19 maart een concert en presenteerde hun eerste cd "enter as Guests" deze cd kunt u via Baileo music productions kopen.

Winnaar Pim Jacobs muziekprijs 2005
Miroslav Herak groep - winnaar 2004

De Pim Jacobs Muziekprijs is in het leven geroepen om jong talent een zet in de rug te geven en om de herinnering aan jazzmuzikant en pionier Pim Jacobs levend te houden.Elk jaar zullen de prijzen tijdens de Doelen lente hifishow worden uitgereikt.

De finale was op zaterdag 19 maart. Juryvoorzitter Han Reiziger en de andere juryleden zijn: Ruud Jacobs, Louis van Dijk, Frits Landesbergen en Frits Hooft.

De Pim Jacobs Muziekprijs is een initiatief van HNNY Benelux, de Doelen Rotterdam, Multifoon hifi en Baileo music productions. De prijs wordt van harte ondersteund door Rita Reys en Ruud Jacobs, respectievelijk de weduwe en de broer van Pim Jacobs die in 1996 overleed.

MERK

EDITORS' CHOICE