NIEUWSSharp

Kleine LCD TV`s van Sharp


Redactie HiFi.nl | 01 april 2005 | Sharp

(ingezonden mededeling)

Houten, maart 2005 - Met de introductie een nieuwe serie LCD-TVís introduceert SHARP, de wereldmarktleider in LCD-TVís, een nieuwe hoogwaardige productlijn. De LC-20SH1E heeft een beelddiagonaal van 51 cm in 4:3 formaat en is een perfecte televisie met een uitstekende beeld- en productiekwaliteit.

Zijn kleinere broertjes, de LC-15SH1E met een beelddiagonaal van 38 cm en de LC-13SH1E met een beelddiagonaal van 33 cm complementeren de nieuwe line-up. De LC-20SH1E volgt de LC-20S1E op. De LC-20S1E was de best verkochte LCD TV in Nederland.

Sharp LC-20SH1E

De platte LCD-TVís worden voor een steeds breder publiek toegankelijk. Ging het voorheen nog voornamelijk om een zo groot mogelijk beeldformaat, tegenwoordig vinden ook de kleinere modellen vaker hun weg naar de consument. Een LCD-TV wordt juist steeds meer gekocht als een tweede televisie in huis, aangezien hij minder plaats inneemt en dus goed te plaatsen is in een keuken, werk- of slaapkamer. De LC-20SH1E leent zich ook uitstekend voor de woonkamer, wanneer u een minder dominante positie voor de televisie wenst. Met de introductie van de SH1E-serie introduceert SHARP, als pionier en wereldmarktleider in LCD-TVís, een kwalitatief hoogwaardige LCD-TV voor een zeer aantrekkelijke prijs. De drie nieuwe LCD-TVís zijn verkrijgbaar voor een verkoopprijs van†449 euro†(LC-13SH1E), 499 euro†(LC-15SH1E) en†699 euro†voor de LC-20SH1E. De SH1E-serie is voorzien van een Advanced Super View Black-TFT scherm. Dit kwalitatief hoogwaardige LCD scherm garandeert een hoge helderheid van 430 cd/m2 en grote inkijkhoeken van 170į horizontaal en verticaal. Gecombineerd met een resolutie van 640 x 480 pixels en een hoge contrastratio van 500:1 introduceert SHARP een kwalitatief hoogwaardige LCD-TV voor een zeer aantrekkelijke prijs.


SHARP AQUOS LCD-TV Ė zeer milieubewust


SHARP Corporation ziet het als haar plicht om producten te ontwikkelen en te produceren die energie besparen en zodoende een minimale belasting vormen voor ons milieu. SHARP LCD-TVís verbruiken minder stroom dan een Plasma-televisie of een beeldbuis-TV. Hiermee draagt SHARP bij tot een CO2 reductie. SHARP LCD-TVís zijn ontworpen in overeenstemming met de strikte milieuvoorwaarden die SHARP stelt. Zo wordt er gebruik gemaakt van materialen en onderdelen welke minder belastend zijn voor het milieu, de LCD-TVís bevatten geen halogene materialen en zijn vrij van lood. Tijdens de productie worden er minder grondstoffen gebruikt, hergebruikt SHARP de vrijgekomen energie en zijn de producten aan het einde van de levensduur eenvoudiger te recyclen.

EDITORS' CHOICE