Behold show Echo Terneuzen


Redactie HiFi.nl | 04 april 2005

(ingezonden mededeling)

Voor het eerst te zien op de Doelen Lentehifishow, brengt het Echo team een nieuw merk voor de Nederlandse markt. Aan U om het als eerste te beluisteren en vooral ook te bekijken: Behold Highend.

Met plezier nodigt Echo Audio u uit om te komen luisteren naar muziek zoals u die nog nergens zo gehoord heeft …
Op zaterdag 9 april kunt u het Behold systeem bij hun beleven. Geheel digitale voorversterkers met hoge nauwkeurigheid en fijne klank. De eindversterkers hebben hun eigen D/A conversie aan boord en een 2 kilowatt voeding. RA-Vision importeert dit merk exclusief voor de Benelux.

De tweede verrassing
Echo Audio komt ook met een nieuwe draaitafel met een eigenzinnig concept. Als primeur voor Nederland tonen zij u een Acoustic Signature Mambo draaitafel met digitale headshell. De Benz Micro Glider L2 heeft u nog nooit zo fijn de groeven horen aftasten. Weer een voorbeeld hoe een mooi ontwerp een genot voor oog en oor kan worden!

Behold (c) Xingo

U kent al een tijdje het luidsprekermerk Sehring.
Zij brengen een luidspreker mee die zo plat is dat hij tegen de muur opgesteld niet eens meer opvalt. Met een verrassend volwassen klank, en in mooie kleuren verkrijgbaar (als voorbeeld de Sehring 702 in limoengroen ) is dit wellicht een luidspreker die uw hart kan stelen..

Voor een plaatsje in de voorstelling…
De sessies zijn doorlopend tussen 10.00 uur en 17.00 uur Aanmelden is niet niet nodig.

EDITORS' CHOICE