NIEUWSBluenote

Bluenote naar Sneek HiFi BV


Redactie HiFi.nl | 18 april 2005 | Bluenote

(ingezonden mededeling)

Sinds een aantal weken wordt het prachtige Italiaanse merk Bluenote geïmporteerd door Sneek HiFi BV. Het merk staat vooral bekend om zijn analoge producten zoals draaitafels, elementen en phono-voorversterkers. Daarnaast heeft het merk ook cd-spelers, versterkers en luidsprekers in het pakket.

Bluenote

Bluenote staat voor prachtig vormgegeven producten die U op het gebied van de muziekweergave zeker niet teleur zullen stellen.

Met Bluenote is het mogelijk dé draaitafel die bij uw eisen en wensen past samen te stellen. De drie loopwerken; Piccolo, Bella Vista (ook als Signature) en Bellagio vormen de basis voor de verschillende armen die door Bluenote zelf geproduceerd worden. De armen zijn voorzien van een cardanische of een één-punts lagering en hebben de volgende namen; B-5, B-7, Betania, Borromeo en Bellaria. Het mag duidelijk zijn dat deze armen een geschikte basis vormen voor een hele reeks elementen. Hierbij moet U niet vergeten eens naar Bluenote elementen te kijken. De Boboli MkII, Boboli Signature, Baldinotti MKII of Baldinotti Signature zouden wellicht goed combineren in uw situatie.

Bluenote

Sinds kort worden Bluenote producten geïmporteerd door Sneek Hifi b.v. Neem contact op met de importeur en ontdek waar U in alle rust op zoek kunt gaan naar uw Bluenote.

EDITORS' CHOICE