NIEUWSB&W

Backstage tijdens Jazz in Duketown?


Redactie HiFi.nl | 27 april 2005 | B&W

Het jaarlijkse jazzfestival wordt dit jaar georganiseerd op 14, 15 en 16 mei 2005. Gelukkig zorgen veel vrijwilligers elk jaar weer dat het festival vlekkeloos verloopt. Niet alleen voor de vele bezoekers, maar ook voor de binnen- en buitenlandse artiesten.

Jazz in Duketown is dit jaar op zoek naar enthousiaste:

PODIUMBEGELEIDER M/V

Als podiumbegeleider ben je als tweetal gastheer, -vrouw van een podium. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bezoekers en de horeca. Je begeleidt de artiesten van en naar het podium en zorgt dat deze niets tekort komen. Uiteraard kun je vervolgens heerlijk genieten van de band die speelt op jouw podium!

Wil je ook meewerken en backstage meegluren tijdens het leukste Jazzfestival van Nederland? Meld je dan (eventueel samen met een vriend of vriendin) aan via: jazz@hifi.nl

Jazz in Duketown


Over Jazz in Duketown

Het festival
De naam Jazz in Duketown is voor veel mensen bekend als het jaarlijkse jazzfestival en heeft al jaren een goede klank. En dat is geen wonder: dit jaar wordt het festival al weer voor de 32e keer georganiseerd.

Wanneer is het festival?
Het festival Jazz in Duketown wordt traditioneel gehouden met Pinksteren. De volgende editie van Jazz in Duketown is op 14, 15 en 16 mei 2005.

Waaruit bestaat het festival?
Wandelend door de sfeervolle straten van de Bossche binnenstad kan het publiek tijdens deze drie dagen kennismaken met een grote verscheidenheid aan jazzstijlen. Op circa 10 podia kan men ruim zestig concerten beluisteren van gerenommeerde artiesten uit binnen- en buitenland. Alle concerten van het driedaagse festival zijn gratis toegankelijk.

De artiesten
Vorig jaar traden meer dan zeventig bands, ensembles, trio`s, kwartetten, kwintetten, collectieven, groepen, skaters, paraders, singers en niet nader in te delen musici op. Met al deze muzikanten uit binnen- en buitenland heeft het festival een internationale allure.

Bezoekers
Jaarlijks trekt het festival meer dan 250.000 bezoekers uit binnen- en buitenland.

Bezoek de website van Jazz in Duketown

MERK

EDITORS' CHOICE