NIEUWSJVC

JVC Woodcone EX-D5


Redactie HiFi.nl | 28 april 2005 | JVC

(ingezonden mededeling)

Steeds vaker dient de PC thuis als een handige muziekserver. De versterker en luidsprekers van diezelfde PC zijn echter ongeschikt om deze muziek op muzikale wijze weer te geven.

Branden op CD en hierna via de CD- of DVD speler van je geluidsinstallatie weergeven is natuurlijk een optie. Eenvoudiger is het om deze muziek direct vanuit de PC, in de hoogst haalbare kwaliteit, draadloos weer te geven via het nieuwste WoodCone systeem of Home Cinema receiver. WoodCone is de naam voor de eerste houten luidspreker ter wereld. Een massief kersenhouten kast omlijst deze, van dun berkenhout gemaakte vertaler van muzikale emotie. PC-gemak, natuurlijke akoestische materialen en wireless technologie. Een digitale trilogie van gebruiksgemak, emotie en design.

JVC  EX-D5

Het WoodCone systeem EX-D5 is een uiterst compacte beeld- en muziekinstallatie. Voorzien van een veelzijdige DVD-speler (geeft ook digitale foto’s weer), radio en een van natuurlijke materialen, handgemaakt luidsprekersysteem. De bij deze EX-D5 geleverde wireless-USB stick wordt eenvoudig met de USB poort van een PC verbonden. De in het WoodCone systeem geintegreerde ontvanger communiceert vanaf dat moment draadloos met de desktop of laptop PC. In principe kunnen alle muziekbestanden zoals Mp3, WMA etc. draadloos worden door- en weergegeven. Voor de echte muziekliefhebber kunnen echter ook hoge kwaliteits- CD bestanden,ongecomprimeerd, dus in hun originele kwaliteit worden weergegeven. De receiver is een andere mogelijkheid en eveneens voorzien van wireless technologie. In dit geval van het nieuwste 7.1 Home Cinema type: 7 versterkers, optionele WoodCone luidsprekers voor een kamervullende, filmische en natuurlijke muzikale beleving.

Prijzen:
Wireless WoodCone EX-D5: 599 euro 
Wireless Receiver RX-D301:  549 euro

Leverbaar:
vanaf april 2005

EDITORS' CHOICE