NIEUWSPhilips

Philips introduceert Shoqbox


Redactie HiFi.nl | 21 mei 2005 | Philips

(ingezonden mededeling)

Voor mensen die thuis en onderweg willen genieten van perfecte geluidskwaliteit heeft Philips de GoGear™ ShoqBox PSS110 geïntroduceerd. De ShoqBox is een krachtige, draagbare en compacte audiospeler waarmee de gebruiker altijd en overal van zijn of haar eigen muziek kan genieten.

Philips GoGear Shoqbox
 
De ShoqBox is klein genoeg om overal mee naar toe te nemen en groot genoeg om een kamer  met geluid te vullen. De speler levert verrassend krachtige audioprestaties doordat de ingebouwde luidsprekers voorzien zijn van Philips’ XSL Acoustics-systeem. Dit systeem combineert hightech materialen en stijlvol design met innovaties op het gebied van audioweergave. Hierdoor produceert de ShoqBox bijna twee keer zoveel geluid als een product van gelijke afmetingen met traditionele ‘speaker-drivers’. Bovendien zorgt XSL Acoustics ervoor dat de bastonen niet vervormen.

De ShoqBox van Philips is eenvoudig in gebruik. Het interne ‘flash-geheugen’ is makkelijk te vullen met MP3- of WMA-muziek door middel van de USB-aansluiting. Het geheugen van 256 MB is goed voor vier uur MP3-muziek of acht uur WMA-muziek.

Ook kan men naar FM-radiozenders luisteren. Door de ingebouwde klok kunnen gebruikers ervoor kiezen met hun favoriete muziek in slaap te vallen of op te staan.

Philips GoGear Shoqbox

De ShoqBox kan naast het meenemen van je muziek naar elke plek waar je maar wilt ook als luidsprekersysteem van de computer dienst doen om een multimediapresentatie tot leven te wekken. Rustig zelf van muziek genieten kan ook dankzij de hoofdtelefoonaansluiting. De oplaadbare batterijen staan garant voor tien uur overslagvrije, non-stop muziek. De ShoqBox  wordt inclusief reishoesje geleverd.

Adviesprijs: 149 euro

MERK

EDITORS' CHOICE