NIEUWSB&W

Belram importeur JM Reynaud luidsprekers


Redactie HiFi.nl | 24 mei 2005 | B&W

(ingezonden mededeling)

Belram nv heeft vanaf heden de verdelingsrechten voor de BéNéLux verkregen voor de luidsprekers van Jean-Marie Reynaud. In samenwerking met de Nederlandse firma Die-is`t Audio (als Pilot dealer) uit Nieuwegein, zal de distributie in Nederland verzorgd worden.

JM Reynaud

JM Reynaud
 
Sinds de oprichting van het bedrijf in 1967, heeft JEAN-MARIE REYNAUD altijd de gedreven hartstocht gehad, van een man op zoek naar het muzikale “summum”. In het begin, zeer ambachtelijk, maar door de het gebruik van steeds meer krachtige en performante  onderzoeks- en produktiemiddelen is het bedrijf uitgegroeid tot wat het nu is.

Momenteel beschikt de fabriek over een produktie en opslagruimte van 2000 m2, waarmee zij tot de beste, Franse, gespecialiseerde ondernemingen hoort. Hun uiterst modern laboratorium,  dat met een omvangrijke “testkabine” is verbonden, laat de ontwikkeling en de studie toe van geavanceerde produkten, met één constante; “evolutie”. Erkend en begeerd door de Franse en Internationale gespecialiseerde pers, zijn  de luidsprekers van JEAN-MARIE REYNAUD vertegenwoordigd in talrijke landen.

Mede door het voortdurend streven naar de beste kwaliteit, en de levende passie voor het vak, blijft de naam JEAN-MARIE REYNAUD trouw aan de ideeën en de reputatie die hij al die jaren heeft verworven, en dit voor een zeer aanvaardbare prijs.
Door zijn bekwaamheid en enthousiasme, kan hij zich zeer snel aanpassen aan de beste en recentste technische ontwikkelingen, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

MERK

EDITORS' CHOICE