NIEUWSB&W

Infosite High Fidelity Belgium `05


Redactie HiFi.nl | 09 juli 2005 | B&W

(ingezonden mededeling)

Een tijd geleden ontvouwde audiforum.be haar plannen om te starten met een (inter)nationale hi-fi en home cinema show, gedragen door distributeurs, invoerders en fabrikanten. Sinds de start van het initiatief, een 4-tal jaar geleden, timmert deze organisatie aan de weg om auviovisuele cultuur te promoten.

High Fidelity Belgium

In het verleden organiseerde audioforum.be op een succesvolle manier al een 4-tal provinciale dealershows. High Fidelity Belgium wordt het grootste project tot nu toe. Met de realisatie ervan bereikt het platform haar grootste doelstelling: het grote Belgische publiek in een aangepast kader uitgebreid kennis laten maken met het huidige aanbod van de audiovisuele markt. De show moet uitgroeien tot een jaarlijks event.

Highfidelitybelgium.be

High Fidelity BelgiumOm de organisatie van High Fidelity Belgium kracht bij te zetten werd een volwaardige infosite on line geplaatst. Deze site staat volledig los van de moedersite en biedt uitsluitend informatie rond de beurs. Maar hoe! Om te beginnen wordt de site aangeboden in 4 talen: Nederlands, Frans, Engels en Duits. Of dit onze Europese ambities onderstreept!? Aan de vormgeving werden kosten nog moeite gespaard! Het resultaat? Een moderne, trendy en ‘very audiovisual’ uitziende webstek.

In eerste instantie dient de site om te informeren. Via de centrale ‘volumeknop’ bepaal je de 6 inhoudelijke standen: start, nieuws, locaties, exposanten, reportages en organisatie. Via het ‘High Fidelity Belgium X-tra’ menu kan je kiezen uit volgende extra’s: achter het scherm, adverteren, contactinfo, flyer it! en wedstrijd. Als bijkomende features tref je in de rechterkolom een link aan naar de exposant die als laatste voor deelname tekende. Daaronder vind je een overzicht van de nog beschikbare ruimtes in beide showhotels. Bedrijven die nog willen deelnemen kunnen onmiddellijk zien welke ruimtes er nog beschikbaar zijn. Het gaat nog verder…met een klik kunnen ze de showportolio (deelnemingscontract) downloaden! De expolijst geeft een overzicht van de hotels,ruimtes, verdiepingen, grootte demoruimtes (m²), deelnemende exposanten en de gevoerde merken. Helemaal onderaan de rechterkolom draait een flashfilmpje dat alle logo’s adverteert van de merken die op de show vertegenwoordig zullen zijn.

MERK

EDITORS' CHOICE