NIEUWSB&W

Linn show bij Glas Audiovisie


Redactie HiFi.nl | 23 augustus 2005 | B&W

(ingezonden mededeling)

Bij Glas Audiovisie in Zutphen staat 25, 26 & 27 augustus alles in het teken van Linn! U kunt tijdens deze dagen bij Glas Audiovisie terecht voor software upgrades, onder andere in uw UNIDISC, hardware upgrade in uw EXOTIK (opwaardering naar 5.1) en natuurlijk voor een check -up van uw Linn draaitafel van eender welk model.

Linn Unidisc SC

Verder demonstreert Glas Audiovisie tijdens deze dagen zoveel mogelijk nieuwe Linn producten. Denk aan COMPONENT luidsprekers, ARTIKULAT luidsprekers, de EXOTIK voorversterker met 5.1 module & natuurlijk de nieuwe CHAKRA eindversterker serie! Met 8 verschillende modellen in 100 en 200 watt versies en 2,3,4, of 5 kanaals uitvoeringen een enorme en zeer functionele uitbreiding van het versterkerprogramma. Aan boord de volledig nieuwe CHAKRA techniek die de muzikale grenzen wezenlijk verlegt! Mee van de partij is natuurlijk Ed Verkerk van zijde van de importeur.

Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid om upgrades te laten uitvoeren, of uw draaitafel wilt laten controleren, is het verstandig om een dezer dagen even te bellen voor een afspraak, zodat Glas Audiovisie niemand ( te lang ) hoeft te laten wachten.

MERK

EDITORS' CHOICE