NIEUWSJVC

JVC Everio-G Hard Disk Camcorders


Redactie HiFi.nl | 30 juli 2005 | JVC

De compacte Everio-G neem je gemakkelijk overal mee naar toe. De bediening van deze hard disk-camcorder (geen bandjes of schijfjes meer nodig!) is uiterst eenvoudig. Met de 30 Gb versie kan 9,5 uur in hoge kwaliteit worden gefilmd. Genoeg voor meerdere vakanties, huwelijken en verjaardagen dus. Nooit meer dat ene moment missen. Tot maximaal 37 uur filmen is mogelijk.

JVC Everio G

Iedereen die wel eens filmt weet dat filmplezier een bandje of schijfje lang is. Wisselen moet vaak net op dat ene moment. Met ruim 9 uur, in hoge kwaliteit, breekt deze 30Gb hard disk camcorder alle filmrecords en mis je nooit meer iets! Per ongeluk een opname overschrijven is onmogelijk en er eentje opzoeken is, door het aanklikken van een scene, een fluitje van een cent. Via de afstandsbediening, een luie stoel en een tv heb je toegang tot je draagbare, persoonlijke filmbibliotheek. Overspelen naar een dvd-recorder is uiteraard mogelijk maar met behulp van de meegeleverde software (geschikt voor Windows en Mac) komen de fraaiste shots pas goed tot leven. Zo onstaat een dvdfilmcreatie, voorzien van fraaie overgangen en passende achtergrondmuziek.

De Everio-G serie; De GZ-MG20 en GZ-MG30 zijn voorzien van een 20Gb en 30Gb hard disk en F1.8 kwaliteitslens. De GZ-MG40 en GZ-MG50 hebben dezelfde capaciteit maar ‘kijken’ via een MegaPixel CCD en een uiterst lichtsterke F1.2 kwaliteitslens. Deze
harddisk camcorders worden toegevoegd aan de bestaande Everio GZ-MC100, 200 en 500 modellen. (Deze beschikken over een verwisselbare 4Gb microdrive en kunnen ook 2Mega of 5Mega foto’s maken).


Leverbaar:

De Everio-G hard disk camcorder serie is verkrijgbaar vanaf medio augustus 2005

Prijzen:
GZ-MG20:  799 euro
GZ-MG30:  899 euro
GZ-MG40:  899 euro
GZ-MG50:  999 euro

EDITORS' CHOICE