NIEUWSLoewe

Loewe introduceert nieuwe plasma


Redactie HiFi.nl | 08 augustus 2005 | Loewe

(ingezonden mededeling)

Duidelijke lijnvoering, hoogwaardige materialen en op de toekomst gerichte digitale technologie – dat zijn de kenmerken van de nieuwe Plasma-TV’s Xelos A 42 met geïntegreerde elektronica van Loewe.

Door het nieuwe Loewe DigitalPlus-platform en de hoge resolutie HD-Plasma-technologie biedt de Xelos A 42 met zijn zichtbare beeldschermdiagonaal van 106 centimeter een briljant beeld (1024 x 1024 pixels) in het 16:9-formaat. Zoals bijna alle Loewe televisietoestellen met nieuwe displaytechnologieën en een beelddiagonaal vanaf 26 inch kan ook de Xelos A 42 de uitstekende beeldkwaliteit van “High Definition Television" (HDTV) weergeven en beschikt hij over de overeenkomstige interface. Hij draagt daarom het Europese waarmerk “HD ready”. Dat wordt alleen aan TV-toestellen verleend die aan de eisen van dit allerhoogste kwaliteitsniveau voldoen.

Loewe Xelos A42

De trend naar grootformaat Plasma-televisie zet zich steeds meer door. Met de Loewe Xelos A 42 bent u nu al voorbereid op de televisie van de toekomst want naast de analoge variant biedt Loewe ook standaard de Xelos A 42 Digital met geïntegreerde digitale decoder en geïntegreerde digitale terrestrische Tuner (DVB-T) aan. Zonder aparte extra apparatuur, zonder kosten voor kabel of satellietschotel kan zo de complete veelzijdigheid van DVB-T volledig worden benut. Voor een gering extra bedrag van ongeveer 100 euro kunt u de Xelos A 42 Digital bovendien met een digitale satelliet-tuner (DVB-S) uitbreiden. Zo kunnen ook Pay-TV-zenders bij digitale satellietontvangst zonder extra decoder via de Common-Interface-module worden ontvangen.

Eveneens toekomstgericht is de digitale High Definition Multimedia Interface (HDMI) – de interface inclusief de kopieerbeveiligingsstandaard HDCP voor hoge resolutie weergavekwaliteit van digitale beeld- en geluidssignalen, bijvoorbeeld van een DVD-speler, DVD-recorder of een HDTV-receiver. En het nieuw ontwikkelde bedieningsmenu Loewe Dialogsystem zorgt met een overzichtelijk vormgegeven menu bovendien voor een logische en intuïtieve bediening.

Innovatieve beeldverbeteringstechnologieën optimaliseren de beeldkwaliteit van de Xelos A 42. Het resultaat is indrukwekkend beeld, levensechte weergave met natuurgetrouwe kleurschakeringen en een fascinerende dieptescherpte.

Niet alleen het design en de techniek van de Xelos A 42 zijn buitengewoon. Ook de variabele opstellingsmogelijkheden – bijvoorbeeld als tafelmodel, als elegant wandmodel of op een rack met veel ruimte voor de Loewe DVD- en CD-speler Auro – maken van de Xelos A 42 in Platina een blikvanger in iedere ruimte. En in combinatie met het Loewe Subwoofer satellietsysteem Tremo met vier luidsprekers en een Subwoofer van keramiek wordt een televisieavond een geweldige thuisbioscoop-ervaring.

EDITORS' CHOICE