NIEUWSB&W Range

B&W introduceert M-1


Redactie HiFi.nl | 12 augustus 2005 | B&W Range

(ingezonden mededeling)

Film zien, horen en voelen in B&W Mini Theater

AAAAAAAAhhhhhhhhh, een ijzingwekkende kreet doorbreekt de stilte. Wegsnellende voetstappen, slaan met deuren en dan ineens een keiharde knal. Iedereen houdt z`n adem in. Wat is er gebeurd....? Niet meer dan een intense beleving van de film. B&W M-1 Mini Theater laat de film zien, horen en voelen. En dat merk je.

De compacte luidsprekerserie van B&W brengt alle elementen van de film op overtuigende wijze samen. De M-1 staat bol van innovatieve akoestische techniek. Daarmee geeft dit systeem een dynamische en natuurlijke geluidsweergave van een film. Volledig inleven in een verhaal is dan niet vreemd.

B&W M-1

Sieraad
Niet alleen het optimale geluid maakt het minitheater opvallend. Ook qua uiterlijk is het systeem een sieraad voor de woonkamer. Bij de aluminiumkleurige set zijn alle kabels voiiedig weggewerkt. De vloerstand herbergt de kabels in de voet die is verbonden met de metalen arm die de luidspreker draagt. Een soortgelijke oplossing is gevonden voor de muurbeugel en tafelvoet. Deze geďntegreerde structuur is meteen het geheim van M-1. De componenten en de behuizing vormen een harmonieus geheel en sluiten perfect op elkaar aan. Dit komt ook de geluidskwaliteit ten goede.

B&W M-1

Privé bioscoop
De luidsprekerserie is gebaseerd op de B&W Nautilus serie. Dat wil zeggen dat de tweeter van de M-1 een variant is op de B&W 1-inch metal dome driver, geďnspireerd op de taps toelopende buisvorm van de Nautilus tweeters. De 4-inch laag- en middentoner is voorzien van een conus vervaardigd uit onder andere geweven glasvezel.

B&W M-1

Bescheiden uiterlijk
Omdat de M-1 speaker los verkrijgbaar is, kan hij in elke home cinema configuratie uitblinken en gecombineerd worden met drie verschillende subwoofers. Daarmee kan elk formaat privé bioscoop worden ingericht. De compacte M-1 satelliet luidspreker vormt de constante in elk systeem en is daarom ook los verkrijgbaar. Deze is ontworpen volgens de nieuwste technieken en heeft een zeer bescheiden uiterlijk.

B&W M-1

De M-1 is leverbaar in drie verschillende hoogwaardige en sobere afwerkingen om het subtiele minimalisme van het ontwerp te benadrukken. Het minitheater is verkrijgbaar in zwart, wit en zilver bij de gespecialiseerde audiovakhandel voor 200 euro per stuk. Kijk voor dealeradressen op www.bwspeakers.nl.

MERK

EDITORS' CHOICE