NIEUWS

Sound Design TWO LP


Redactie HiFi.nl | 13 augustus 2005

(ingezonden mededeling)

Als importeur voor zowel NL als Belgie van Burmester, Benz Micro, Acapella, Lehmann Audio,en sinds kort de distributie in Nederland verzorgend van VPI, draagt eigenaar Jelmer Hovinga van Sound Design Import vinylweergave een warm hart toe.

Na de succesvolle eerste en nog beperkt leverbare eigen vinyluitgave Sound Design One is onlangs de tweede toepasselijk Sound Design Two ‘Gypsy Treasures’ genaamd verschenen.

Sound Design Two

Met muzikale medewerking van het Tim Kliphuis Quintet   opgenomen in de STS studio One, en Popy Baily waarvoor de opnamen werden gemaakt in de befaamde Wisseloord Studio in Hilversum is onder opnametechnische leiding van Fritz de With van STS weer een audiofiel meesterwerkje afgeleverd.

Deze LP werd in samenwerking met Maarten de Boer en de in Direct Metal Mastering gespecialiseerde Duitse firma Pauler Acoustics gemastered en op speciaal 180 gram vinyl geperst bij de eveneens Duitse perserij Pallas.

Belangstellende LP liefhebbers kunnen deze plaat voor 25 Euro bemachtigen bij de betere audiospeciaalzaken of direct bij Sound Design Import. Tel. 0516-577236  Email:info@sounddesign.nl

Deze LP is ook te bestellen via High Fidelity Discs

EDITORS' CHOICE