NIEUWS

Touchscreen maken van Plasma of LCD?


Redactie HiFi.nl | 12 september 2005

(ingezonden mededeling)

Met een voorzetscherm van NextWindow maakt u op een zeer prijsvriendelijke wijze een Touchscreen van uw bestaande Plasma- of LCD scherm.

NextWindow
 
Het product is een Touchscreen voorzetscherm voor LCD en Plasma schermen die op een zeer eenvoudige wijze aan een bestaand scherm gekoppeld kan worden om deze een touch functie te geven.

Wellicht dat u Breedbeeld in de verhuur en/of verkoop heeft, dan kunt u met een Nextwindow voorzetscherm deze upgraden naar Touchscreens met een daarbij behorende premium (verhuur)prijs!

Heeft u een vergaderzaal ingericht voor een klant(en) waar een breedbeeld Plasmascherm of LCD scherm enkel voor het afspelen van video`s wordt gebruikt? Dan kunt u met een NextWindow voorzetscherm deze omtoveren naar een presentatie board, om bijv. een PowerPoint presentatie te geven. Het scherm kan overigens dan ook als elektronisch whiteboard dienen, zonder de investering van kostbare whiteboard software.

Wilt u een demo? Neem dan contact op met Niteon Systems B.V voor een afspraak. Of klik hier voor een link naar de NextWindow website!

Tel:         +31(0)492-392957
Fax:        +31(0)492-392259
Internet:  www.nextwindow.nl
E-mail:     info@nextwindow.nl

EDITORS' CHOICE