NIEUWS

Bezoeksaantal > 700


Redactie HiFi.nl | 24 oktober 2000

Dat steeds meer HiFi-liefhebbers ons structureel weten te vinden wordt wel duidelijk. Dit bleek vandaag ook maar weer eens: mooi weer en gewoon eventjes meer dan 700 bezoekers op onze site. Dit zijn trouwens "schone" bezoeken, echte mensen dus. Wij tellen geen pageviews (elke bladzijde die door een bezoeker wordt gezien) maar elke login die op onze site plaatsvindt.
Het aantal bezoeken neemt trouwens heel gestadig toe: de afgelopen twee weken waren topdrukte. Een stukje drukker dan de twee weken daarvoor. Etc. Etc.
Er zijn drie redenen aan te geven waarom steeds meer mensen (voor 99% HiFI-liefhebbers trouwens) www.hifi.nl bezoeken:

1. wij spammen niet, u krijgt alleen informatie als u dat wilt (HiFi-zine) of als het absoluut noodzakelijk is (bijvoorbeeld mbt gebruikersinformatie). Dit laatste heeft de afgelopen 18 maanden maar tot 1 (!) mailactie geleid: we hebben alle gebruikers van het Hi-Forum geattendeerd op ons volledig aangepaste Forum. De reacties zijn goed: binnen 2 dagen meer dan 35 (geregistreerde) gebruikers.

2. Viral Marketing, oftewel Mond-tot-mond reclame. Veel van de mensen die bij ons gelinkt staan plaatsen ook een linkje naar onze website. Daarnaast verzorgen onze (nu) 8 auteurs en 6 "nieuws" medewerkers voor de nodige promotie op beurzen, shows en "informele bijeenkomsten".

3. Aanmelding zoekmachines, e-zines en startpagina's. Wij zijn zoals gezegd al meer dan anderhalf bezig met de promotie van www.hifi.nl. Door het benaderen van de juiste websites en mensen hebben we hierdoor in meer dan 25 e-zines vermelding gehad, staan we op meer dan 35 startpagina's en scoren we zeer hoog in meer dan 15 van de bekendste zoekmachines.

4. De belangrijkste: u! Doordat u ons continu uw ideeen, tips en kritiek stuurt kunnen we www.hifi.nl continu aanpassen aan de gebruikers. Hiervoor willen we u hartelijk bedanken en en "vriendelijk doch dringend vragen" uw kritiek naar ons te blijven mailen. info@hifi.nl.nl

EDITORS' CHOICE