NIEUWS

Auric Illuminator


Redactie HiFi.nl | 26 september 2005

(ingezonden mededeling)

Auric Illuminator is een product dat de weergavekwaliteit van CD`s en DVD`s in beeld en geluid wezenlijk verbetert. De Auric Illuminator bestaat uit een zwarte stift en een gel.

Auric Illuminator

Met de al bekende Staedler Lumicolor stift worden de binnen- en buitenranden van CD`s en DVD`s zwart gemaakt, voor het wegvangen van verstrooid laserlicht. De gel, die daarna op de CD/DVD wordt verdeeld en uitgewreven met de meegeleverde poetsdoekjes, reinigt het CD/DVD-oppervlak, verbetert de reflectie-eigenschappen, elimineert en voorkomt statische oplading. Vele storende effecten die normaal bij het afspelen van CD`s en DVD`s optreden worden hierdoor voorkomen, met als resultaat een wezenlijk betere geluid en beeldkwaliteit.

Met een pakket Auric Illuminator kunnen 200-400 CD/DVD`s worden behandeld. Voor het in topvorm houden van de CD/DVD`s is, vanwege het langzame vervuilen van het CD/DVD-oppervlak, telkens na twee jaar een nabehandeling met alleen de gel aan te bevelen.

In 2004 kreeg de de Auric Illuminator nog een 6Moons `Blue Moon Award` voor een buitengewone prijs/kwaliteitsverhouding.Of, zoals de Amerikanen het al zeggen `Wauw, you get so much for so little`.

Prijs: 48 euro

Bestellen:
De Auric Illuminator is ook te bestellen via High Fidelity Discs

Voor meer informatie Benelux Distributie:
Daluso
Tel. +31(0)611354725
www.daluso.nl

EDITORS' CHOICE