NIEUWS

Audiovector nu ook in Nederland


Redactie HiFi.nl | 09 oktober 2005

(ingezonden mededeling)

Een puur geluid, een elegant uiterlijk, hoogwaardige matrialen en vakmanschap. Audiovector brengt 24 speakermodellen op de markt: van ultra high-endmodellen tot compacte, stijlvolle speakers voor stereo en thuisbioscoop. Audiovector is nu ook in Nederland verkrijgbaar bij importeur Tophifi.

Audiovector

Audiovector-speakers zijn snel om een combinatie van twee innovatieve technologiën. Allereerst zorgt het Low Compression Concept (LCC) voor vrije bewegingsruimte van de membranen. Zogenoemde SEC-technologie stuurt 33 procent van het geluid naar de achterzijde. Daardoor reageren de treble drivers sneller en hebben ze een sterkere kracht dan andere treble drivers van concurrerende speakers.

"Audiovector speakers zijn zo gemaakt dat ze voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van muzikaliteit en het produceren van een authentiek geluid", zegt directeur/eigenaar Ole Klifoth van Audiovector. "Muziek uit speakers van Audiovector klinkt alsof u zelf bij een concert of in een club bent. Het brengt de muzikale sensatie van een live optreden in uw huiskamer."

Stijl met inhoud. Dat is het uitgangspunt van het Deense Audiovector, waar uiterlijke designers van het allereerste begin integraal onderdeel uitmaken van het ontwerpteam. "Geluidskwaliteit en een stijlvol uiterlijk zijn daardoor perfect in balans", aldus Ole Klifoth.

Info: www.audiovector.com

EDITORS' CHOICE