NIEUWSB&W

VAD `05: Viertron nieuws


Redactie HiFi.nl | 18 oktober 2005 | B&W

(ingezonden mededeling)

Viertron, importeur van o.a. Meridian, Musical Fidelity, Acoustic Energy en Castle Acoustics is ook dit jaar weer aanwezig op de VAD-show, wederom in ruimte 1. Ook deze editie zijn er weer een aantal primeurs het vermelden waard.

Heel veel nieuws dit jaar van Meridian. Gloednieuw is de DSP 3100 digitale actieve luidspreker. Aangestuurd door 800 loopwerk en 861 processor, vormen ze met de DSP5200, de bijbehorende DSP5200HC centerspeaker en de SW1600 subwoofer een compleet Meridian Digital Theatre.
Ook voor het eerst te bewonderen de 808i referentie cd-speler. Is er beter…?.

Viertron nieuws

Het beeld wordt verzorgt door de D-ILA 1080p digitale projector van Faroudja. Viertron is trots op het verwerven van de Faroudja distributie.

Ook veel moois is te zien van Musical Fidelity: De lijn van de kW 500 en de A5 serie wordt voortgezet in de A3.5 serie. En de klapper van de show: De kW DM 25 gescheiden D/A convertor en loopwerk. Puur gericht om alles uit uw stereo cd-collectie te halen. Aangesloten op de kW Pre en kW 750 is dit een set om van te dromen.

Viertron nieuws

Acoustic Energy presenteert op de VAD-show ’s werelds eerste WiFi radio. Toegang tot meer dan 2500 internetradio stations, tevens toegang tot de muziek opgeslagen op uw pc en dat alles via uw draadloze internetverbinding. Deze veelzijdige WiFi radio is ook te gebruiken als wekkerradio. Verder zal waarschijnlijk de nieuwe Linear serie worden gepresenteert.

Tenslotte demonstreert Castle de nieuwe Compact Column luidspreker. Een schitterende slanke zuilluidspreker, op basis van het Compact 5.1 systeem. Leverbaar in 10 verschillende afwerkingen is er altijd een luidspreker die in uw interieur past.

Graag tot ziens in Ruimte 1!

www.viertron.nl
info@viertron.nl

MERK

EDITORS' CHOICE