NIEUWSB&W

Audioshow Nieuw Vennep


Redactie HiFi.nl | 31 oktober 2005 | B&W

(ingezonden mededeling)

Voorafgaand en parallel aan het Jazz festival Nog Meer Jazz op 26 en 27 november in hotel De Rustende Jager in Nieuw Vennep (tussen Leiden en Amsterdam) demonstreren een aantal importeurs van gerenommeerde merken hun audioapparatuur, afwisselend en in verschillende zalen.

Audiolijn demonstreert luidsprekers uit de Reference 3A reeks, zoals de kleine Dulcet en de beroemde De Capo. En uiteraard Wiener Lautsprecher Manufaktur, onlangs omgedoopt tot WLM Loudspeakers. Beide luidsprekermerken in combinatie met Leben versterkers, zowel met de CS 300 als met de brandnieuwe CS 600.

Leben CS600

Ook andere importeurs demonstreren pracht apparatuur. Nieuw zijn de Final 400i electrostaten en de Bryston B100, de Focal Profile & Elektra serie, nu voorzien van een Berillium tweeter. De Usher luidsprekerlijn wordt met de eigen versterkers, hifi racks en stands gedemonstreerd.
Verder vindt u de Sugden de A21-SE met remote control (!!), maar nog steeds een klassiek Engels topproduct. De Solosound lijn, de Twin mini surroundset, Music Identity Project-1, het Bandor Active Trident systeem en ten slotte een nieuwe OTL versterker voor full range electrostaten op Final 700 panelen. Maar mogelijk ook nog de nieuwe Quad 2805/2905 ESL.

Dus grijp uw kans:
Zaterdag 26/11 vanaf 13:00 tot 20:30 uur audio demo’s. Daarna live jazz.
Zondag 27/11 audio van 10:00 tot 17:00. In een aantal zalen plaats makend voor jazz concerten vanaf 15:30 uur. Optredens in dat weekend van o.a. de Dutch Swing College Band en de Holland Big Band. En natuurlijk is de toegang weer geheel gratis. Maar kijk vooraf even www.meerjazz.nl/NogMeer.htm voor het laatste programma.


Nog Meer Jazz & Audio 26 en 27 november
Hotel “De Rustende Jager”
Venneperweg 471 Nieuw Vennep.

Info:
www.derustendejager.nl

MERK

EDITORS' CHOICE