NIEUWSB&W Range

B&W inbouwluidsprekers


Redactie HiFi.nl | 07 november 2005 | B&W Range

(ingezonden mededeling)

De Custom Installation serie van B&W zorgt voor een ontspannen en luxueuze inrichting van een stijlvol hotel, een chique bar of de salon van een jacht door de luidsprekers te laten verzinken in de wand of het plafond. Architecten en interieurontwerpers kunnen zo gebruik maken van deze uitgesproken discrete luidsprekers om ook op de mooiste plaats tot de juiste sfeer te komen.

De Custom Installation serie is extreem veelzijdig en een universele oplossing voor wie de allerbeste geluidskwaliteit wenst zonder het aanzicht van speakerkasten in het interieur. Zowel traditioneel tweekanaals audio als meerkanaals home cinema, front, centrum of surround, deze luidsprekers vervullen elke rol met ongekend gemak en zijn krachtig genoeg voor grotere vertrekken. Deze serie inbouwluidsprekers verrijkt zowel de muziek- als de filmweergave zonder obstructies. Genieten van sublieme geluidskwaliteit, zoals de artiest het bedoeld heeft, is niet alleen beperkt tot een geluidsstudio. Zo zijn de high-end inbouwluidsprekers Signature 8NT afgeleid van de B&W 800 serie, die door veel artiesten als de top in geluidskwaliteit wordt gezien.

B&W inbouwluidsprekers


Naadloos verwerken

De kast van de Signature 8NT is op hetzelfde interne verstevigingsysteem gebaseerd als de Nautilus 800 serie. De basis bestaat uit een paar 200 mm woofers ter weerszijden van een centraal gemonteerde midden/ hoog eenheid. De achterzijde van de kast is gemaakt van corrosievrije aluminium panelen en bevat trillingsdempende bekledingen. De ophanging is speciaal afgestemd op toepassingen in de wand. Een stijve, met hars geďmpregneerde pulp/ Kevlar fiber conus reproduceert moeiteloos de meest dynamische en krachtige signalen, zonder de detaillering en timing die vereist is voor complexe passages, te verliezen. Elk model is naadloos te verwerken in de wand of het plafond. Het enige zichtbare van de luidsprekers is de slanke gril, maar deze en de rand eromheen kunnen geschilderd worden of zelfs met stof overtrokken worden in een bij het interieur passende kleur.

De B&W Custom Installation serie is verkrijgbaar bij de gespecialiseerde audiovakhandel vanaf 100 euro per stuk.
Kijk voor dealeradressen op www.bwspeakers.nl.

MERK

EDITORS' CHOICE