NIEUWSB&W

Sony XPLOD in-car cd-spelers


Redactie HiFi.nl | 10 november 2005 | B&W

(ingezonden mededeling)

Sony voegt een nieuw designconcept toe aan zijn succesvolle XPLOD-serie, de GT-serie. Met de nieuwe producten speelt de producent in op de groeiende vraag naar stijlvolle in-car audiospelers die overweg kunnen met uiteenlopende afspeelformaten.

De AUX-ingang aan de voorzijde van de nieuwe modellen is compatibel met alle populaire audiospelers, waardoor muziek op een HDD-speler, MP3-speler of vanaf CD kan worden weergeven via het speakersysteem van de auto.

Sony XPLOD

De producten zijn fraai vormgegeven en ontworpen voor een veilige bediening. De belangrijkste functies kunnen snel en eenvoudig worden opgeroepen via een handige draaiknop. Dit intuïtieve bedieningselement zorgt voor een betere verkeersveiligheid doordat bestuurders hun blik op de weg kunnen houden.

Alle producten in deze serie zijn voorzien van Drive-S, een door Sony ontwikkelde "fine fidelity" audioprocessor die garant staat voor de best mogelijke weergavekwaliteit.

De GT-serie heeft een sportieve uitstraling en is ontworpen voor mensen met een snelle levensstijl.

De GT-serie omvat twee producten, de GT200 en GT300. Beide modellen bieden Tri-Codec ondersteuning (MP3, WMA en Atrac CD) plus EQ3, dat met één druk op de knop toegang biedt tot een 3-bands equalizer. De GT300 is voorzien van de BBE MP High Definition Sound Enhancer die de weergave van MP3-, Atrac- en WMA-tracks verbetert.

 

Productspecificaties GT-serie

CDX-GT200
4x50W S-MOSFET uitgangsvermogen
Multi-Codec (MP3/WMA/AtracCD)
24-bits DAC
EQ3
Aux-ingang aan voorzijde
Voorversterkeruitgang (2V) (subschakelaar)
Sony Drive-S
Pre-sub
prijs: 139 euro
November 2005

CDX-GT300
4x50W S-MOSFET uitgangsvermogen
Multi-Codec (MP3/WMA/AtracCD)
24-bits DAC
EQ3
Aux-ingang aan voorzijde
Voorversterkeruitgang (2V) (subschakelaar)
Sony Drive-S
Pre-sub
DSO
BBE MP Digital
Sony CD changer control en afstandsbediening
prijs: 179 euro
November 2005

MERK

EDITORS' CHOICE