NIEUWSB&W

Workshops High Fidelity Belgium


Redactie HiFi.nl | 12 november 2005 | B&W

Tijdens de High Fiodelity Belgium show in Brussel is in het Courtyard Hotel de ‘Private Dining room’ ingericht als workshopruimte. Morgen (zondag) zullen in deze ruimte Peter Lyngdorf (Lynfdorf Audio) en Gabi vd Kley van Crystal Cable een workshop houden. U zult het met ons akkoord moeten zijn dat deze lezingen het waard zijn om even een omweg te maken en weg te stappen van al de schitterende muziek die door de hotels uw oren bereikt en samen met ons uw oren te spitsen voor wat deze mensen ons te vertellen hebben.


Zondag 14u00

Digitale roomcorrectie & versterking door Peter Lyngdorf. Deze guru van de roomcorrectie zal ons alles vertellen over het hoe en waarom van digitale roomcorrectie. Eender wie al een demo van Peter heeft meegemaakt, vindt zijn aanstekelijke enthousiasme en zijn enorme kennis van de materie een onvergetelijke ervaring. Als u wilt weten waarom roomcorrectie zoveel goeds kan doen voor uw geluidsbeleving en wilt weten wat dit nu juist inhoudt, dan heeft u geen enkele reden om deze lezing te missen.


Zondag 15u30

Crystal Cable door Gabi van der Kley. Deze dame van Hongaarse afkomst is de vrouw van Edwin van Siltech Cables, maar hanteert toch een volledig andere visie op kabels en hoe deze gemaakt dienen te worden. Ze zal dan ook op onnavolgbare wijze haar visie uiteenzeten op kabels en verklaren waarom de flinterdunne Crystal Cables zo dun zijn en waarom dat zo belangrijk is voor de geluidskwaliteit (in samenhang met de gebruikte materialen).

MERK

EDITORS' CHOICE