NIEUWSBose

Bose 3.2.1. GSX DVD Home Entertainment


Redactie HiFi.nl | 19 november 2005 | Bose

(ingezonden mededeling)

EDAM - Bose Corporation introduceert het nieuwe 3𠂹 GSX DVD home entertainment-systeem en zet hiermee de traditie van de 3𠂹-serie voort. Het nieuwe systeem biedt de voordelen van minder luidsprekers en kabels en is voorzien van het revolutionaire, intelligente weergavesysteem uMusic waarmee de inhoud van een volledige CD-verzameling kan worden opgeslagen, geordend en afgespeeld.

Dankzij deze noviteit van Bose kunnen gebruikers de inhoud van CD`s maximaal 200 uur aan muziek digitaal in het systeem opslaan. Eenmaal opgeslagen, kan de muziek eenvoudig worden geopend en beheerd, zonder het gebruik van een computer of internet. Stapels CD`s, kapotte hoesjes en ontbrekende CD抯 behoren nu voorgoed tot het verleden.

Bose 3.2.1. GSX systeem

Deze intelligente technologie doet meer dan alleen het opslaan van muziek. Het uMusic systeem onthoudt uw muzikale voorkeuren, zoekt vervolgens in de enorme systeemdatabase naar nummers met vergelijkbare eigenschappen en speelt deze af. En dit alles gebeurt volledig automatisch met slechts 殚n druk op de toets. Met iedere keuze die u maakt, past de muziekverzameling zich beter aan uw wensen aan.

Daarnaast biedt het nieuwe 3𠂹 GSX-systeem de prestaties, gebruiksvriendelijkheid en elegante vormgeving zoals die bekend is van het 3𠂹 GS Series II-systeem. Geheel binnen de traditie van de 3𠂹-serie levert het 3𠂹 GSX-systeem een overtuigende home cinema-ervaring met slechts twee zichtbare luidsprekers, een uit het zicht te plaatsen ACOUSTIMASS module en een elegant media center.

Bose 3.2.1. GSX systeem

Het 3𠂹 GSX-systeem is uitgerust met de in de U.S. gepatenteerde GEMSTONE luidsprekerarrays en is voorzien van de geavanceerde technologie voor digitale surroundverwerking, TrueSpace . In combinatie met de VIDEOSTAGE 5 decodering van Bose en de Digital 5.1-technologie (Dolby en DTS) bieden deze voorzieningen voor praktisch elke audiobron een home cinema-ervaring die andere systemen alleen kunnen realiseren met vijf luidsprekers, zelfs voor oude films die in mono zijn opgenomen.

Met het media center kunnen DVD-video`s, CD`s, CD-R`s, CD-RW`s, MP3`s en AM/FM worden afgespeeld. Met de universele infraroodafstandsbediening kunnen gebruikers het systeem en andere aangesloten apparatuur aansturen, waaronder de meeste tv-toestellen en video-, kabel- en satellietapparatuur.

De installatie van het systeem kan eenvoudig worden uitgevoerd met de stapsgewijze instructies op de setup-disk.


Prijs en beschikbaarheid:
De GEMSTONE luidsprekerarrays zijn verkrijgbaar in de kleur zilver of grafiet..Het 3𠂹 GSX-systeem is vanaf oktober 2005 verkrijgbaar via geautoriseerde BOSE dealers. De gangbare winkelverkoopprijs (inclusief BTW) van het systeem is 2495 euro.

EDITORS' CHOICE