NIEUWSB&W

Sony NAV-U navigatiesysteem


Redactie HiFi.nl | 05 december 2005 | B&W

(ingezonden mededeling)

Sony introduceert een klein en perfect gevormd, volledig draagbaar navigatieapparaat in een intelligente Sony-vormgeving.

Het nieuwe NAV-U-aanbod presenteert een hoogwaardig drukgevoelig beeldscherm (3.5”) met een extra brede kijkhoek van 80° voor optimale flexibiliteit. Alle Nav-U-producten bieden `plug & play`-werking, en worden geleverd met een mooie houder met zuignap die eenvoudig geplaatst kan worden en met één beweging weer kan worden losgemaakt. De uiterst nauwkeurige positionering van de Sony GPS-chip en een batterij met lange levensduur zorgen ervoor dat u nooit meer verdwaalt.

Sony NV-U50

Met de geavanceerde en intuïtieve grafische interface met goed leesbare pictogrammen en de efficiënte menunavigatie gaat de interactie met het product als vanzelf.

De NV-U50* en de NV-U70 garanderen een uiterst ontspannen rij-ervaring, dynamische routeaanpassing en (indien beschikbaar in uw regio) verkeersinformatie in realtime via TMC (Traffic Message Channel). De beste route wordt automatisch berekend en continu bijgewerkt, zodat u altijd op de juiste weg bent.

De NV-U50 en NV-U70 zijn de eerste GPS-systemen met een tweeweg-speaker. U wordt door een heldere en duidelijke stem begeleid, dankzij een 1.6 woofer aan de achterzijde en een tweeter aan de voorkant.

Gebruikers van de NV-U50 kunnen binnen de Benelux gebruik maken van een breed kaartaanbod (Benelux Plus), inclusief grensgebieden en nabijgelegen steden, zoals Parijs, Keulen en Frankfurt. De NV-U70 biedt pan-Europese dekking (27 landen met 15 talen op dvd) zodat u zelfs tijdens lange internationale reizen naadloos en probleemloos landen doorkruist. Beschikbare talen zijn Nederlands, Vlaams, Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Grieks, Italiaans, Noors, Pools, Portugees, Spaans, Tsjechisch en Zweeds.
 

Prijzen en beschikbaarheid:
Het nieuwe assortiment Nav-U-producten komt in januari 2006 op de markt en kost 449 euro voor de U50 en 699 euro voor de U70 . Voorbestellingen kunnen binnenkort geplaatst worden bij de Sony Style-webwinkel.

*TMC optioneel op de NV-U50 via NVA-CU3T TMC-houder.

MERK

EDITORS' CHOICE