NIEUWS

Belkin TuneStage wint CES Award


Redactie HiFi.nl | 05 december 2005

(ingezonden mededeling)

Belkin, Schiphol-Rijk, 02 december 2005 – Belkin Corporation, marktleider in connectiviteitsoplossingen, heeft voor zijn TuneStage voor iPod een CES Innovations 2006 Design and Engineering “Best of Innovations”-award ontvangen in de categorie audio-accessoires.

Naast deze prestigieuze award ontvingen zes andere producten een prijs. Het gaat om de binnenkort te introduceren PureAV RazorVision™, de KVM-switch voor Mac mini en de TuneSync™, TuneFM™, TuneTalk™ en TuneCommand™ voor iPod.

“De verschillende iPod-accessoires vormen een dynamisch ecosysteem waarin iedere week nieuwe producten het levenslicht zien. Dat is een competitieve omgeving. We zijn daarom verheugd dat we vijf van onze zeven CES-awards ontvingen voor onze iPod-accessoires”, zegt Jeroen Jansen, Country Manager Benelux bij Belkin. “Onze TuneStage laat zien dat we ons richten op een kwalitatief goede en naadloos geïntegreerde iPod-ervaring. We zijn dan ook erg blij dat de CEA en IDSA die toewijding hebben gehonoreerd.”

Belkin TuneStage

De Innovations Design and Engineering Awards zijn gesponsord door de Consumer Electronics Association (CEA) en bekrachtigd door de Industrial Designers Society of America (IDSA). Ze richten zich op productinnovatie in technologiedesign en ontwerp. Alle inzendingen worden beoordeeld door een panel van onafhankelijke industrieel ontwerpers, ingenieurs en technische journalisten.

Voor de winnende inzendingen is tijdens de 2006 International CES in Las Vegas een speciale stand gereserveerd. De CES is de grootste beurs voor consumentenelektronica ter wereld. Hij zal gehouden worden van 5 tot 8 januari 2006. Ook bij de stands van Belkin (31247 South Hall en 8759 Central Hall) zullen de producten te zien zijn.

De TuneStage is een nieuw product waarmee consumenten nummers van hun iPod kunnen afspelen op hun hifi-systeem via een draadloze Bluetooth-verbinding. De zender is verbonden met de iPod, de ontvanger via een RCA- of 3,5mm-connector met de stereo-installatie. De TuneStage biedt geluid van hoge kwaliteit zonder kabels. Hij is beschikbaar voor de iPod 3G, 4G, photo en mini.

EDITORS' CHOICE