NIEUWSArcam

Arcam introduceert Solo rLead


Redactie HiFi.nl | 21 december 2005 | Arcam

(Ingezonden mededeling)

De Apple iPod is onmiskenbaar één van de grootste trends van de laatste jaren. Leuk zo`n trendy muziekspeler, maar lastig om je favoriete muziek te delen met je vrienden. Dat ondervonden de ontwerpers van de Arcam Solo ook en ze bedachten een oplossing.

Om het delen van je favoriete muziek die je op de iPod hebt opgeslagen makkelijker te maken dan gezamenlijk gebruik te maken van de oordopjes hebben de ontwerpers van de Arcam Solo een interface gemaakt speciaal voor de Apple iPod. Met de interface kun je genieten van de muziek of de podcasts op de iPod via de Arcam Solo.  

Hoe gaat zoiets dan te werk? Een speciale interface, de rLead, wordt aangesloten op de iPod connector aan de onderzijde. Aan deze rLead zit een USB kabel die het mogelijk maakt de muziekspeler op te laden, terwijl deze is aangesloten aan de Arcam en een aansluitkabel voor de Arcam Solo.

Naast de muziek stuurt de rLead ook alle andere signalen door naar de Arcam Solo. De afstandsbediening van de Solo neemt dus de bediening van de iPod over en ook de informatie op het LCD scherm wordt via de Solo weergegeven.

De rLead, die vanaf 22 december leverbaar is, is geschikt voor de standaard iPod, iPod mini, iPod Nano en iPod Video.

MERK

EDITORS' CHOICE