NIEUWSHeart

Essential Audio Tools


Redactie HiFi.nl | 31 december 2005 | Heart

(Ingezonden mededeling)

Essential Audio Tools is een nieuw merk, met nieuwe producten en een nieuwe filosofie uit een bestaande fabriek. Of beter gezegd: workshop. De workshop voorheen "Heart" geheten. Heart zat al een tijdje in een identiteitscrisis.

Het kleine fabriekje maakte Heart ultra high end buizenversterkers, Hype netspanningsfilters, StoetKit buizenversterker bouwkits, ShortLink & Signum signaalkabels, Stoet uitgangs- en voedingtransformatoren (ja: DE Stoet) en Pebbles draaitafelaccesoires en vloeistoffen voor reiniging van elpees.

Pulse Essential Audio Tools

Allemaal verschillende merken, maar de firma heette "Heart", met zoveel verschillende merken...dat moest anders, wist men al jaren. Nu, eind 2005, is het er dan van gekomen. Het is SQR geworden. Uit te spreken als "square". Een nieuwe firmanaam, met ook nieuwe producten, het merk Essential Audio Tools is de eerste uit de (ver)nieuw(d)e stal. Dit wordt een reeks nieuwe producten die u als audio-, hifi- of muziekliefhebber zullen plezieren. Houdt u de site van Music Matters (www.music-matters.org) in de gaten, wij zullen de exclusieve distributie voor de Benelux van een aantal van SQR’s merken gaan voeren, Essential Audio Tools, Pebbles, Signum en Heart om te beginnen!

Nu beschikbaar, de Sound Saver, een heel handige tool om de fase van uw wandcontactdoos te bepalen.


Prijs: 59 euro.

Vanaf 27 december ook beschikbaar: de Pulse Protector, houdt enge pulsen van uw appatuur weg (39 euro) en de Current Conductor is de eerste uit de kabel reeks (v.a. 59 euro).

EDITORS' CHOICE