NIEUWSThemescene

Nieuwe Themescene/Optoma producten


Redactie HiFi.nl | 15 februari 2006 | Themescene

(ingezonden mededeling)

Twee gloednieuwe producten kondigen zich aan in de Optoma / ThemeScene familie.

De nieuwe HD72i projector zorgt voor een revolutie op de projectorenmarkt. Nog nooit eerder was zon performante projector met high-definition resolutie beschikbaar voor slechts 2299 euro incl. BTW.  Ook nieuw is de HD-3000 scaler/switcher, die alle beeldbronnen schakelt en opwaardeert naar de best mogelijke kwaliteit, om zo een connectie met slechts n (bv.  HDMI) kabel naar uw projector of plasma te gaan.

Optoma liet een zeer sterke indruk na met de voorstelling van de HD72 op de CES2006, die recent plaatsvond in Las Vegas. De beeldkwaliteit is simpelweg uitmuntend en fantastisch te noemen, men laat de concurrentie ver achter zich. De volgende eigenschappen maken van deze projector nu al een best-seller: 1280x768 pixels resolutie, tot 5000:1 contrast (dankzij Image AI), 1300 ansi lumen (meer light output voor gebruik in moeilijkere lichtomstandigheden), Faroudja DCDI, DVI n HDMI aansluitingen, enz Deze projector zal verkrijgbaar zijn vanaf eind februari 2006 bij de ThemeScene dealers.

De HD3000 omvat de combinatie van een gebruiksvriendelijke HDMI en component video switcher n high definition scaler die gebruik maakt van s werelds beste componenten. De 14 digitale and analoge aansluitingen (waaronder HDMI, Component en RGB Scart) kunnen simultaan geconnecteerd worden en worden langs n HDMI aansluiting uitgegeven, waardoor de benodigde bekabeling naar een projector of flatscreen tot een mimimum beperkt kan worden. De high-end video processing zorgt ervoor dat elke bron perfect opgewaardeerd wordt naar de gekozen uitgangsresolutie. De HD3000 is verkrijgbaar vanaf april 2006.

Optoma, de op n na s werelds grootste DLP-projectorenproducent met ThemeScene als home cinema lijn en Optoma als business / multi-purpose projectorenlijn, biedt een interessant gamma aan projectiesystemen. Steeds vaker vinden deze projectoren hun weg naar de woon- en tv-kamers.


Voor  meer informatie:

Audeo bvba
Optoma & ThemeScene Benelux
www.audeo.be

 

MERK

EDITORS' CHOICE