Audio Madness kabels


Redactie HiFi.nl | 28 februari 2006 | Audio Madness

(ingezonden mededeling)

Dit nieuwe Nederlandse merk biedt zilveren kabels in de referentieklasse. Deze interlinks zijn voorzien van handgemaakte aluminium stekkers met een uniek massief zilveren binnenwerk.

De range van producten bevat interconnects die speciaal zijn ontwikkeld voor de luisteraar die op zoek is naar meer emotionele beleving van de muziek die hij draait.

Het kabelprogramma omvat een digitale interlink: de BitLink, een analoge kabel: de WaveLink en een luidsprekerkabel: de SoundLink. Al deze kabels zijn ontworpen als een totaalconcept, waarbij de stekkers en kabels één geheel vormen. Zo worden bij de BitLink en WaveLink materiaalovergangen voorkomen door puur zilveren bedrading te combineren met een zilveren binnenwerk in klankneutrale aluminium RCA-stekkers. Hierdoor maken kabels van Audio Madness een zeer gedetailleerde en ruimtelijke weergave mogelijk. Een ongekende rust in het geluidsbeeld zorgt voor een optimale emotionele beleving van de muziek.

Prijzen:
De investeringen bedragen voor de BitLink 565 euro en de WaveLink 975 euro (beide 70 cm). Voor de SoundLink betaalt u 125 euro per meter. Demonstratie bij u thuis behoort tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie:
tel. 0594-591857 / www.audiomadness.nl.

Bij onze dealer W&W Audio te Enschede kunt u de WaveLink beluisteren en thuis uitproberen.

EDITORS' CHOICE