NIEUWS

Jabra onthult muziekstrategie


Redactie HiFi.nl | 12 maart 2006

(ingezonden mededeling)

CeBIT 2006 (9 Maart, 2006) -- Jabra, het toonaangevende merk in audio producten voor de mobiele consumentenmarkt, maakt haar strategie bekend om een toonaangevend merk in de mobiele muziekmarkt te worden.

Tijdens de CeBIT 2006 wordt een nieuwe lijn audioproducten voor muziekliefhebbers geïntroduceerd. Jabra heeft zes nieuwe muziek producten toegevoegd aan de bestaande draadloze bluetooth headset portofolio om de consument een brede keus te geven aan producten voor mobiele telefoon, mp3 speler en de PC.

Behoefte aan mobiele muziek voor consumenten groeit aanzienlijk door nieuwe producten zoals mobiele muziek telefoons, iPod® en andere muziekspelers. Volgens Strategy Analytics zal eenderde van de 945 miljoen mobiele telefoons die zal worden verkocht in 2006 digitale muziekweergave functionaliteit bezitten. In 2008 zal dit opgelopen zijn tot zeven van de tien mobiele telefoons van de 1 miljard mobiele telefoons die wereldwijd verwacht wordt te worden verkocht.

‘We zijn erop gefocused om Jabra neer te zetten als wereldwijd toonaangevend merk op het gebied van audioproducten voor mobiele apparatuur en de eerste keus voor consumenten. Continue productinnovaties gecombineerd met strategische partnerships, zoals onze recente alliantie met Klipsch Audio Technologies maakt het ons mogelijk om een significant aandeel van de mobiele muziek markt te verkrijgen.’ aldus Morten Steen Jørgensen, president van GN Mobile. ‘Headsets staan centraal voor gebruikers om volledig gebruik te maken van mobiele muziek en andere media en Jabra is goed gepositioneerd om in deze behoefte van de markt in te spelen.”

De nieuwe Jabra muziek/audio producten omvatten een lijn van headsets en headphones om te gebruiken met bluetooth mobiele telefoons en andere muziek apparaten. Daarnaast omvat het portofolio een serie adapters en bluetooth enablers, waarmee consumenten de functionaliteit van de mobiele telefoon, mobiele apparatuur en pc/laptops kan verbreden. Zodoende kunnen consumenten genieten van hands-free communicatie en draadloze muziekstreaming naar een Jabra of andere bluetooth Stereo headset of headphone.

EDITORS' CHOICE