NIEUWSB&W

Lente `06: Terrason primeurs


Redactie HiFi.nl | 17 maart 2006 | B&W

(ingezonden mededeling)

Terrason Audio, De Ruys zaal.

De connaisseur komt aan zijn trekken met het programma van Vivid Audio. Deze luidsprekers zijn het geesteskind van de wereldberoemde luidspreker-ontwerper Laurence Dickie.

Met haar elektronica lijn heeft Chapter naam gemaakt als een van de leading edge firma`s in de high end audio. Chapter staat voor innovatief design in dienst van ongekleurde geluidsweergave en moeiteloze muzikaliteit.

De carbon platen en cd matten van Millennium zijn inmiddels een begrip in hifi land. Ook de overige accessoires zoals pucks en resonantiedempers zijn aanwezig.

 • Vivid introduceert een heuse wereldprimeur:
  De Vivid V1.5:  een vloerstaande, full range, tweeweg monitor!
  Hiermee is de Vivid V serie compleet,  5900 euro per paar.
  Ontwerper Laurence Dickie is gedurende de show aanwezig om technische toelichting te verschaffen.
 • Chapter presenteert haar geintegreerde versterker: Precis.
  De Precis is gebaseerd op de award winnende Couplet eindversterker en de geroemde Preface voorversterker.
  Deze masculiene maar o zo subtiele versterker wordt ge´ntroduceerd voor 4990 euro. Toelichting over de ins en outs van de versterkers wordt verschaft door het Chapter designteam dat acte de presence zal geven.
 • Millennium audio speelt in op de steeds grotere vraag naar accessoires. Naast de bekende carbon/vilt draaitafelmat en de carbon CD-mat presenteert Millennium een keur aan nieuwe producten voor met name de draaitafel: viltmatten, kurkmatten, carbon headshell-dempers en platenklemmen.
MERK

EDITORS' CHOICE