NIEUWSInakustik

NL primeur Inakustik

Redactie HiFi.nl | 21 maart 2006 | Inakustik

(ingezonden mededeling)

Met gepaste trots kondigt Heijmans Sound & Vision (HSV) aan dat zij importeur is geworden van het Inakustik (voorheen Monitor) kabelprogramma. Inakustik maakt Audio/Video- en Car-hifi kabels en accessoires.

De grote reputatie die Inakustik in ruim 25 jaar heeft opgebouwd Ă©n de goede match met Focal luidsprekers heeft ons doen besluiten ook in Nederland deze combinatie aan te bieden. Hierdoor heeft Heijmans Sound & Vision voor u een compleet programma met de volgende merken; Focal, Sound Organisation, Sugden, Thorens en nu dus ook Inakustik.


Een luidsprekerverbinding die niet hoorbaar is.

Tijdens de komende Doelen Lente Hifi show zal HSV de actieve luidsprekerkabel LS-A1 demonstreren, de eerste actieve luidsprekerkabel ter wereld. De LS-A1 is een revolutie voor muziekliefhebbers die houden van het zuiverste geluid. De speciale elektronica zorgt voor een hulpstroom die storingen onderdrukt en tegelijk zorgt voor een kristalhelder geluid.

De LS-A1 wordt gedemonstreerd op de Luistershow in Café Engels op 25 & 26 maart.

Workshop op 25 maart van 15.00 - 17.00 uur en op 26 maart van 12.00 - 14.00 uur door Holger Wachsmann, productontwikkelaar van Inukastik.

MERK

EDITORS' CHOICE