NIEUWSB&W

Sights & Sounds paasshow


Redactie HiFi.nl | 11 april 2006 | B&W

(ingezonden mededeling)

2de Paasdag17 April organiseert Sights&Sounds tijdens de koopzondag in CILO Zutphen een beeld-luistershow.

Hier presenteert Sights&Sounds de nieuwe Canton CD3500 wifi-luidsprekers zonder bedrading, een iPod of iets soortgelijks aansluiten en spelen maar, zo simpel werkt het. Luistert u zelf even.

Zij zijn een echte blikvanger in de slanke aluminiumlook die in elke moderne woonsfeer stijlaccenten plaatsen. Naast hun overtuigende optiek en hun eersteklas afwerking zijn het vooral de excellente klankeigenschappen die de luidsprekers van de CD-serie een perfecte aanvulling laten zijn voor stereo-installaties, televisies en flatscreens. De highlights van de serie zijn de geheel actieve luidspreker CD 3200 met geďntegreerde versterkers en de eveneens actieve radiografische luidspreker CD 3500 wireless voor draadloos muziekgenot in het hele huis. 2598 euro per set inclusief regelunit.

Deze draadloze luidsprekers showt Sights&Sounds met de prachtige 55” plasma televisie van Fujitsu, plasma zoals plasma eruit moet zien. Prijzen vanaf 2599 euro voor 42”.

Ook presenteert Sights&Sounds de prachtige TwoEyes 30” lcd-televisie, gewoon in Nederland bedacht en gemaakt, voor de omkleding van de kast is er keuze uit een grote collectie kwaliteitsstoffen. Dit prachtige verrijdbare scherm komt met een druk op de afstandsbediening letterlijk met een prachtig beeld uit de kast. Prijs vanaf 6400 euro.
 
Bijpassende elektronica komt van Cambridge Audio en Denon apparatuur.

MERK

EDITORS' CHOICE