NIEUWSB&W

Visual Systems Event `06


Redactie HiFi.nl | 14 april 2006 | B&W

(ingezonden mededeling)

Duiven , april 2006 - Het succes van visuele communicatie staat of valt met de kwaliteit en mogelijkheden van de visualisatie apparatuur. INTER (VCD) B.V. organiseert daarom het Visual Systems Event 2006. Van maandag 15 mei t/m vrijdag 19 mei a.s. wordt een groot aantal operationeel werkende applicaties en concepten getoond, allemaal gericht op visualisatie concepten van de toekomst.

Toegangskaarten en een seminarprogramma zijn kosteloos aan te vragen via www.inter.nl. Locatie van het evenement is de Centerpoort-Zuid te Duiven.

Specialisten van toonaangevende fabrikanten
In veel bedrijven hebben overheadprojectors al plaats gemaakt voor beamers. Maar de ontwikkelingen gaan door. Presentatie apparatuur die men overal op het computernetwerk in kan pluggen, flatscreens in plaats van whiteboards, integratie van beeld en geluid. Tijdens het Visual Systems Event praten branche autoriteiten en specialisten van toonaangevende fabrikanten de bezoekers bij over visualisatie concepten, netwerkoplossingen, besturingssystemen en nog veel meer.

Interactief
Bezoekers kunnen zelf plaats nemen achter één van de control room walls of volgen hoe een presentatie een andere dimensie krijgt in de boardroom door koppeling van netwerken en allerlei beeldgeneratoren. Groot visualiseren in volledig zonlicht door gebruik van LED techniek geeft een sensationele impact, door duidelijke weergave van de communicatie boodschap. Bezoekers van het evenement kunnen het zelf ervaren… Meer dan 25 visualisatie applicaties staan operationeel opgesteld.

MERK

EDITORS' CHOICE